Hvězdná zpěvačka oblečená jen do květin. Taylor Swift psala historii v překvapivé róbě

Taylor Swift získala už svoji třetí cenu Grammy za nejlepší desku roku
 

Hudební ceny Grammy jsou rozdány a jako velký vítěz z této ceremonie odešla zpěvačka Taylor Swift. Ta si může slavný gramofonek za nejlepší album roku položit hned k dvěma dalším. Jednatřicetiletá zpěvačka však překvapila i netradičním oblečením… 

Královnou výstřednosti v tomto ohledu byla vždy a pravděpodobně ještě dlouho bude islandská zpěvačka Bjork. Ta byla schopná na předávání cen přijít oblečená za labuť a své tělo spíše proměnila v živé umělecké dílo. Podobně, ale mnohem méně výstředně se pokusila o módní originalitu i zpěvačka Taylor Swift. Ta převzala cenu Grammy za nejlepší album roku a spolu s Beyoncé a Billie Eilish podtrhly hudební rok, který patřil ženám. 

Country girl

Taylor Swift svoji kariéru nastartovala už jako mladá holka. Ve čtrnácti se přestěhovala do Nashvillu, kolébky country music, kde se také tomuto žánru začala profesionálně věnovat. Úspěch přišel velmi brzy a Taylor Swift se tak postupně stává globální hvězdou, která plní obrovské stadiony a její desky se prodávají po milionech. 

Image hodné holky podtrhává také dokument na internetové televizi Netflix, kde ve filmu Miss America poodhaluje své soukromí a proces tvorby. O to zajímavější je její módní vkus, který se opravdu mění stejně jako počasí v dubnu. 

Žena v květinách 

Miláček Ameriky Taylor Swift je v současnosti nejvýdělečnější zpěvačkou na světě, což se odráží také v její šlechetné charitativní činnosti. Naposledy na sebe upozornila při předávání cen Grammy, na které si připravila netradiční róbu, jež působí jako “ušitá” v botanické zahradě. 

Na první pohled odvážný model však působil elegantně a jen dokreslil novou image zpěvačky, která sice ctí její country základy, ale nebojí se ve zvuku stále experimentovat. Je vidět, že jako autorka se umí přizpůsobit tomu, po čem je hlad. Příroda, přirozenost a lehká dávka hipsterství. To vše znovu s love story v pozadí. 

KAM DÁL: Sylvester Stallone ukázal své nádherné dcery. Jejich budoucí nápadníci to nebudou mít jednoduché

 

Klíčová slova: