Jennifer Lopez jako chytrá horákyně. Na premiéru dorazila oblečená neoblečená

Film Poločas, který zachycuje život zpěvačky a herečky Jennifer Lopez, bude veřejně dostupný již 14. června
  |   zajímavost

Herečka Jennifer Lopez dorazila na premiéru nového filmu Poločas. Její šaty vyvolaly na akci pořádný rozruch. Zakrývaly toho totiž opravdu málo, většina její róby byla průhledná a zpěvačka se tak mohla pochlubit svou dokonalou postavou.

Jennifer Lopez (52) je mimo svůj talent známá i tím, že vypadá, jako by vůbec nestárla. To, že na ní přibývající léta nemají téměř žádný vliv, připomněla svým fanouškům na premiéře nového filmu Poločas v New Yorku.

Film Poločas dokumentuje osobní život herečky, její kariéru a vše, s čím se musela vyrovnat. Snímek se zaměřuje i na její vztah s jejími dvěma náctiletými dcerami Max a Emme. Veřejně dostupný bude na serveru Netflix již 14. června a žádný správný fanoušek Jennifer Lopez si ho nemůže nechat ujít.

Zpěvačka si na premiéru oblékla velmi odvážnou róbu, která byla z velké části průhledná a zároveň i střižená tak, aby herečku dokonale obepínala. Vystavila tak na odiv své ženské křivky, kvůli kterým se stala idolem mnoha mužů. Všem návštěvníkům premiéry tak zařídila odvážnou podívanou a její fanoušci to náležitě ocenili.

„Vypadáš skvěle Jennifer, nemůžu se dočkat, až se na ten film podívám,“ napsal jeden z fanoušků.

„Vypadáš krásně a sexy, užij si premiéru, miluju tě!“ vyznal se herečce další z nich.

Mimo její šaty na sebe strhával pozornost i její zásnubní prsten s obrovským zeleným diamantem, který jí věnoval její snoubenec herec Ben Affleck. Pár dostal od života „druhou šanci na pravou lásku“, jak uvedla zpěvačka, chodili spolu totiž již před několika lety. Jejich první vztah skončil rozchodem v roce 2014.

Zpěvačka se v dubnu letošního roku na svém instagramu svěřila s tím, že ji herec požádal o ruku, když si dopřávala bublinkovou lázeň, a že je šťastnější než kdy dříve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO Moves (@jlomoves)

 

 

Zdroj: Mirror

KAM DÁL: Žena šokovala tím, co trpí manželovi v ložnici. „Rozveď se,“ radí jí.

Klíčová slova: