Jennifer Lopez se ukázala úplně nahá. Zapózovala se zeleným diamantem

Jennifer Lopez a Ben Affleck se zasnoubili po 12 letech od svého prvního vztahu
  |   zajímavost

Nestárnoucí herečka a zpěvačka Jennifer Lopez se rozhodně nestydí. Na svůj instagramový profil přidala fotku, jak si užívá horkou lázeň. Podle fanoušků chtěla zavzpomínat na jednu šťastnou událost.

Jennifer Lopez (52) zapózovala v bublinkové lázni a svoje fanoušky tak dovedla k šílenství. Prostor pod příspěvkem se okamžitě zaplnil obdivnými komentáři. Herečka totiž vypadá, jako by vůbec nestárla.

Fotku navíc přidala jen několik týdnů poté, co se její fanoušci dozvěděli, že ji její partner Ben Affleck požádal o ruku, právě když si zpěvačka dopřávala zklidňující koupel. Šťastnou novinu tak všem ještě jednou připomněla.

Ben Affleck před herečkou pokleknul na jedno koleno již v dubnu tohoto roku. „V sobotu večer, v mém nejoblíbenějším místě na zemi (v bublinkové lázni), si moje životní láska poklekla na jedno koleno a požádala mě o ruku. Já jsem to vůbec nečekala, jen jsem se mu dívala do očí a brečela jsem. Snažila jsem si uvědomit, že se to po 20 letech opravdu děje. Neměla jsem slov. On se mě zeptal, jestli moje mlčení může brát jako souhlas, a já jsem na to odpověděla, že ano,“ napsala herečka.

Jennifer Lopez a Ben Affleck se spolu dali znovu dohromady poté, co se rozešli v roce 2004. Herečka tedy nezapomněla na sociálních sítích vyjádřit ani to, jak je šťastná, že spolu s jejím snoubencem dostali druhou šanci a tentokrát to klaplo.

„Jsme dva šťastlivci, dostali jsme druhou šanci na pravou lásku,“ uvedla.

Potěšná byla ale nejen žádostí o ruku, ale také zeleným diamantem, kterým se ve snímku nezapomněla pochlubit. „Zelená byla vždycky moje šťastná barva a teď už navždy bude,“ dodala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

 

Zdroj: Daily Star, CNN

KAM DÁL:  Dívka sdílela, kde se probudila po divokém večírku. Zřejmě dobrý oddíl.

Klíčová slova: