Michal Hrdlička oslavil výročí svatby s tenistkou Plíškovou hodně netradičně

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička si řekli své "ano" 19. července 2018 v italském Monaku
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Karolína Plíšková a Michal Hrdlička oslavili čtvrté výročí svatby. Vybrali si k tomu ale hodně netradiční způsob, sledujícím na sociálních sítích vyrazili dech. Kdo by si myslel, že se jednalo o pouhý večírek nebo luxusní dovolenou, je na omylu.

Své ano si sportovní komentátor Michal Hrdlička a tenistka Karolína Plíšková řekli v roce 2018 v italském Monaku. Od luxusní svatby uplynuly již čtyři roky. První výročí oslavila dvojice u moře, na instagramu se pochlubili snímky u bazénu s výhledem na moře.

Na dovolené dokonce nechyběla ani Michalova dcera Linda, kterou má se svou bývalou partnerkou a kolegyní Lucií Borhyovou. Vypadalo to, že si dovolenou v zahraničí všichni společně náležitě užívají. Nechyběla ani hostina z mořských plodů.

Jejich oslavy se ale za pár let, zdá se, proměnily k nepoznání.

Letos totiž zvolili zcela jiný způsob oslavy, ve kterém se promítla jejich společná vášeň ke sportu. Čtvrté výročí svatby totiž strávili v posilovně. Cvičení v posilovně je pro většinu lidí pouze nutným zlem, které potřebují přetrpět k tomu, aby dosáhli plážové postavy. Mladí manželé ale na snímku na sociálních sítích vypadali, že si čas strávený cvičením náležitě užívají.

„Dneska máme 4. výročí svatby, tak jsme se hezky oblékli a vyrazili si dát pár intervalů. Šťastné 4. výročí, lásko, jsi moje všechno,“ napsal moderátor pod snímek.

Jednou z hlavních otázek jejich fanoušků zůstává, jestli spolu pár v blízké době plánuje rodinu, na to si ale asi budou muset ještě několik výročí počkat. Oba jsou zatím údajně spokojení a po změně netouží. Tenistku prý dokonce ani neinspirovalo těhotenství její sestry Kristýny Plíškové, nechce prý přerušit její sportovní kariéru. Bojí se totiž, že by se do ní těžko vracela.

 

 

 

Zdroj: iDNES.cz

KAM DÁL: Lidé slyšeli pravý hlas Britney Spears. Zní úplně jinak, jsou v šoku.

Klíčová slova: