Nicole Kidman (55) stárne pozpátku. Pochlubila se dokonalou postavou

Hollywoodská ikona zapózovala pro časopis Perfect
  |   zajímavost

Hollywoodská hvězda, která se v devadesátých letech stala světovým sexsymbolem, dokázala, že se na tom za posledních 30 let vůbec nic nezměnilo. Na sociální síti totiž sdílela odvážné snímky, na kterých by její věk hádal jen málokdo.

Nicole Mary Kidman je americko-australská herečka a producentka. Se svou hereckou kariérou začala již v Austrálii v roce 1983, proslavila se ale až filmem Úplné bezvětří, který byl natočen na přelomu 80. a 90. let.

Během devadesátých let se stala hereckou ikonou a sexsymbolem, zahrála si totiž ve filmech jako je Navždy a daleko, Zemřít pro... a Spalující touha. Zdá se ale, že herečka zkrátka nestárne. Od té doby, co se objevila v psychologickém dramatu, spalující touha po bohu jejího tehdejšího manžela Toma Cruise totiž vypadá stále stejně.

To, že se její vzhled za několik desítek let vůbec nezměnil, dokázala pomocí odvážných fotek na jejím instagramovém profilu. Herečka totiž získala ocenění od časopisu Perfect, Perfect Icon award. Pro časopis poté nafotila svůdné snímky, na kterých ukazuje nejen její dokonale vyrýsovanou štíhlou postavu, ale také tvář, která na sobě na první pohled nemá jedinou vrásku.

Na první ze série fotek, které si poté nasdílela na svůj profil na sociální síti, herečka zapózovala v miniaturním tričku s kamerou v ruce. Následuje snímek herečky ležící s kamerou na podlaze, na kterém se jejím fanouškům naskytl pohled na její dokonale vyrýsované břicho. V sérii sebevědomých póz poté ještě vystavila mimo jiné na odiv i její štíhlé nohy nebo atletické paže.

Herečka se sice nebála ukázat kůži, ani odvážně zapózovat, snímky byly ale stále vkusné a fanoušky s nimi naprosto oslnila. Komentáře plné obdivu na sebe nenechaly dlouho čekat.

„Jsi bohyně!“ objevilo se pod příspěvkem.

„Nádherné fotky! Asi jsem se zamilovala,“ napsala jedna z fanynek.

„Perfektní,“ okomentovala sérii snímků stručně, ale výstižně další.

 

 

 

Zdroj: Instagram/@nicolekidman

KAM DÁL: Sharon Stone (64): Ukázala křivky na odvážném snímku.