Pecháčková prozradila, jaká postava končí v seriálu ZOO! S kým se diváci musí rozloučit?

Parta zaměstnanců ZOO přináší do seriálu tu pravou legraci
  |   zpráva

FTV Prima to zkrátka umí! V poslední době sype jeden úspěšný seriál za druhým. Jinak tomu není ani v případě ZOO, která přivedla na hereckou scénu mnoho nových nadějných herců. I proto už chystá nový, který ponese název Dobré zprávy. Jedna ze seriálových postav se však chystá plac ZOO opustit! O koho se jedná?

„Chybět nám tu budeš moc!“ napsala na své sociální sítě Michaela Pecháčková a připojila fotografii s Bohumilem Kleplem ze seriálového velína ZOO ve Dvoře Králové. Ten v ruce držel dárkový koš a vypadal poněkud posmutněle. V dalších dílech ZOO už ho tak neuvidíme. Seriál se začal natáčet loni v září, první díl mohli diváci vidět na televizních obrazovkách v lednu letošního roku. Obývací pokoje diváků tak Bob Klepl ještě nějaký čas neopustí, na place už se s ním ale kolegové nepotkají.

Bob Klepl je populární český herec, který se narodil v Moskvě během studií svých rodičů. Otec byl Čech, vrátil se s rodinou a usídlili se v Pardubicích. Znát ho můžete například z filmů Účastníci zájezdu, Jak básníci neztrácejí naději nebo Pupendo. Toužil být režisérem, ale nakonec studoval na DAMU.

Mimo kamery jsou všichni přátelé

Bob Klepl hraje v seriálu ZOO ošetřovatele nosorožců Radka Daňhela, který se těmto pozoruhodným zvířatům věnuje celý svůj život. I proto pořád žije s maminkou a kolegové si kvůli tomu z něj dělají legraci. Postava Radka je sice vedlejší dějovou linkou, ale k humoru celé party nepochybně patří.

Seriál ZOO navázal na velký úspěch seriálu Slunečná. FTV Prima ve svých projektech opakovaně obsazuje ty stejné herce a vychází jí to perfektně. V několika rolích už jste mohli na Primě vidět Sabinu Laurinovou, Evu Burešovou, Lucii Polišenskou, Štěpána Benoniho, Ondřeje Pavelku nebo Lukáše Langmajera. 

ZOO i Slunečná stojí na Evě Burešové, která má neskutečný zástup fanoušků, a to hlavně mladší generace. Za dob svého hraní ve Slunečné ji spojovali hlavně s Markem Lamborou, který jí hrál životního partnera Janka Linharta. Kde se objeví, to je úspěšný projekt. 

Dříve se bralo jako pravidlo, že ten, kdo hraje v nekonečném seriálu, nemůže ihned navázat rolí novou. I proto si Burešová ještě před koncem Slunečné myslela, že chvíli po skončení seriálu nebude hrát. Produkce FTV Prima ji však nabídla roli Viky Janečkové a dobře udělala. Seriál je stejně úspěšný jako Slunečná a na každou autogramiádu čekají diváci dlouhé fronty. Příběhy mladých lidí z bohatého prostředí zkrátka lákají pořád. 

Zdroj: denik.cz, Instagram Michaely Pecháčkové, ceskatelevize.cz, seriál ZOO

KAM DÁL: Burešová potvrdila, že s Forejtem koupili nový dům! Kde se usadili a kolik stál? Dvojice překvapila

Klíčová slova: