Baba Vanga: Co nás podle věštkyně do konce roku 2022 ještě čeká

Podle věštkyně nás tento rok mimo jiné čekají i vlny tsunami
  |   zajímavost

Slepá bulharská věštkyně Baba Vanga dokázala předpovědět již celou řadu zlomových událostí v naší historii a její predikce, zdá se, ještě nekončí. Údajně prozradila i to, co nás ještě čeká v posledních měsících letošního roku.

Baba Vanga přezdívaná "Nostradamus z Balkánu" tvrdila, že má speciální dar od boha. Oslepla v pouhých 12 letech, její zrak ale nahradila schopnost vidět budoucnost. Zvěsti o jejím daru se tehdy rychle roznesly a získala si spoustu fanoušků, dokonce i z těch nejvyšších pozic. Její služby údajně využíval i Leonid Iljič Brežněv, nejvyšší představitel Sovětského svazu.

Jedním z jejích nejslavnějších protoctví jsou teroristické útoky 11. září, které údajně předpověděla již v roce 1989: „Američtí bratři padnou poté, co je napadnou oceloví ptáci. Vlci budou výt v křoví a bude tryskat nevinná krev.“

Oceloví ptáci, které v proroctví zmínila, pravděpodobně představují letadla, která byla 11. září 2001 použita teroristickou organizací Al-Qaeda k útoku na Světové obchodní centrun v New Yorku.

Mimo jiné předpověděla smrt 188 lidí, kteří se v roce 2000 utopili v ponorce nedaleko ruského města Kursk. „Pokrytí vodou a celý svět nad tím bude plakat,“ zněla tehdy věštba, která na trygickou událost odkazovala.

Předpověděla také vládu Baracka Obamy ve Spojených státech amerických. Řekla tehdy, že 44. prezident USA bude černoch. Ještě dodala, že bude prezidentem posledním, to se ale nevyplnilo.

Podobně dopadla i její předpověď o zániku Evropy, ke kterému mělo podle věštkyně dojít v roce 2017. Objevují se ale teorie, že mluvila pouze o hlasování o Brexitu.

Na letošní rok předpověděla hned několik děsivých událostí, zahrnují obrovské vlny tsunami, ale i to, že velká města budou mít problém s nedostatkem vody. Její proroctví o nedostatku vody se začíná pomalu vyplňovat, potvrzují to nedávné zprávy z Portugalska a Itálie, které svým občanům silně doporučují, aby s vodou šetřili, jak informuje Mirror.

To, kdy by měly udeřit vlny tsunami, nebylo nijak specifikováno, zatím se ale tyto smrtící vlny na břehu žádného hustě obydleného města neobjevily, lze tedy předpokládat, že nás čekají v následujících měsících.

V roce 2022 nás podle věštkyně mimo nedostatek vody a tsunami údajně čeká i další pandemie.

Zdroj: Mirror

KAM DÁL: Vědci vyvinuli robotické dítě, dokonale imituje tříměsíčního kojence. Co dokáže?

Klíčová slova: