Drsná pomsta hlučným sousedům. Stačil jen kousek chleba

Žena si s hlučnými sousedy poradila pomocí starého pečiva (ilustrační foto)
  |   zajímavost

S většinou sousedů se naštěstí lze domluvit na snížení hlasité hudby nebo omezení jiného typu hluku. Někdy ale pouhá domluva nestačí. V takovém případě se kreativitě meze nekladou, jak dokázala vynalézavá matka dvou dětí.

Heather Minshull se svou rodinou vyrazila na výlet karavanem. Chtěli si užít chvilku klidu v těsné blízkosti přírody a odpočinout i od každodenního shonu. Karavanový kemp v anglickém Walesu si nejdříve nemohli vynachválit. Vše se ale změnilo v momentě, kdy vedle nich zaparkovala skupinka mladých turistů.

Ti totiž měly zcela odlišné představy o tom, jak chtějí strávit následujícící dny. Mládež, která parkovala hned vedle rodiny Heather, začala v nočních hodinách pořádat hlasité večírky. Na prosby o snížení hluku ale nereagovali.

Heather se ale nevzdala. Spolu s manželem vymysleli dokonalý plán, jak se jejich bezohledným sousedům pomstít. „Jsme na dovolené ve Walesu v krásném karavanovém kempu. Je to tu opravdu pěkné a je tu klid. To se ale včera večer změnilo, objevili se tu vedle nás turisti, kteří začali ve 12 hodin v noci pouštět hudbu na plné pecky, zatímco se naše děti snažily spát,“ popsala Heather celou situaci ve videu, které zveřejnila na svůj profil na sociální síti.

„Prosila jsem je, aby tu hudbu ztlumili, ale oni to prostě ignorovali,“ pokračovala.

Zatímco popisovala události včerejšího dne, za ní bylo možné vidět, jak se na jeden z karavanů slétá nejméně tucet racků.

„Dneska jsem vstala v 7 hodin ráno, rozhlédla jsem se, jestli venku nikdo není, a hodila jsem našim hlučným sousedům na střechu karavanu pečivo, aby se stalo přesně tohle,“ prohlásila Heather ve videu vítězoslavně.

Po několika minutách hlasitých zvuků, které krmení racků doprovázely, vyběhl z karavanu ven jeden zmatený mladík, kterému Heather očividně několikanásobně zhoršila kocovinu. Nakonec se probudila celá skupinka. Heather je pobaveně sledovala z vedlejšího karavanu.

Na sociálních sítích prohlásila, že rozhodně ničeho nelituje.

 

@heatherminsh #payBack #IWin ♬ original sound - Heather

 

 

KAM DÁL: Dívka zkolabovala po vypití běžně dostupného nealka.

Klíčová slova: