Isabella Guzman: Krásná vražedkyně, která byla divná už jako malá holčička

Isabella Guzman způsobila své vlastní matce 79 bodných ran
  |   zajímavost

Do Isabelly Guzman by rozhodně nikdo neřekl, že by byla schopná někomu ublížit, vypadá totiž jako panenka. Je ale živoucím důkazem toho, že bychom neměli soudit knihu podle obalu. Tato nevinně vyhlížející dívka totiž spáchala strašlivý zločin.

Videa ze soudu Isabelly Guzman se staly hitem sociálních médií. Nikdo totiž nemohl uvěřit tomu, že se tato mladá a krásná dívka dopustila něčeho tak otřesného.

Isabella totiž zabila svou vlastní matku, a to ještě jedním z těch nejhorších způsobů. Svoji matku pobodala na krku, na tváři i těle přímo v jejich společném rodinném domě v americkém státě Colorado. Způsobila jí celkem 79 bodných ran.

Policisté, kteří případ vyšetřovali, veřejnosti prozradili, že Isabella se od ostatních dětí odlišovala již od dětství. Nikdy se totiž nesmála, nehrála si s ostatními, ale ani nechtěla trávit čas se svými rodiči.

Navíc své rodiče údajně již od dětství nenáviděla. Zčásti to bylo způsobené tím, že patřili spíše do nižší třídy a nemohli si tak dovolit vše, co po nich malá Isabella chtěla.

S rodiči se tak neustále hádala, její matka s otcem tomu ale nepřikládali větší váhu. Doufali totiž, že s postupem času pochopí, že peníze nejsou to nejdůležitější v životě a také že si někdy prostě nemůžeme koupit vše, co bychom chtěli.

Isabelly nenávist k rodičům se ale mnohonásobně zintenzivnila v momentě, kdy se rozhodli rozvést.

Dívka v té době žila se svou matkou, jejich společný vztah se ale den ode dne zhoršoval. Osudovým momentem se stal den, kdy si její matka domů přivedla svého nového přítele. To způsobilo prudké zhoršení celé situace, které nakonec vyústilo ve výhrůžky smrtí.

Nový přítel její matky, Richard, se snažil situaci zlepšit tak, že si s Isabellou promluvil, to byla ale pro psychicky narušenou dívku poslední kapka. Následující den totiž slyšel děsivé volání o pomoc, které přicházelo z koupelny. Dveře byly ale zamčené a Richardovi se tak přítelkyni před její vlastní dcerou zachránit nepodařilo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shuja Ahmed (@ms_sadik_)

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Krysa zaútočila na ženu trpící Parkinsonovou chorobou. Manžel ji našel v kaluži krve.

Klíčová slova: