Mistr v pití piva: Troufli byste si na něj?

Wrestler Andre dokázal zkonzumovat přes 100 piv za méně než hodinu
  |   zajímavost

Jedním z neoficiálních mistrů v pití zlatavého moku je wrestler Andre s přezdívkou Obr. Při pohledu na jeho rekordy řada lidí pochybuje o tom, jestli to byl vůbec člověk. Takové množství alkoholu by totiž srazilo i koně.

Obr Andre měřil neuvěřitelných 223 cm a navíc byl ještě neuvěřitelně mohutný. Nejspíše jen díky své velikosti a stavbě těla dokázal vypít 108 piv během 45 minut a přežít.

Na vrcholu své kariéry byl tento francouzský zápasník v 70. a 80. letech. Na jeho zápasy se slétaly tisíce lidí z celého světa, jen aby tuto legendu wrestlingu měly možnosti spatřit naživo.

Andre se bohužel nikdy nepokoušel trhnout rekord v pití piva oficiální cestou. To, kolik piv dokázal vypít za pouhých 45 minut, je tedy známé jen díky jeho přátelům, kteří s ním prožili nejeden bujarý večírek.

Slavný wrestler Hulk Hogan byl jedním z Obrových největších soupeřů v ringu, ale jedním z nejlepších kamarádů mimo něj. Hogan kdysi prozradil, že byl Andre schopný vypít přes 100 piv za méně než hodinu. Jednou s ním totiž čekal na zpožděný let v baru Delta Crown Lounge v americkém státě Florida a byl tohoto neoficiálního rekordu svědkem.

„Když jsme se do baru posadili, tak jsme měli asi už jen 45 minut na to, abychom se vydali směrem k našemu letadlu. On za tu dobu vypil 108 piv. Každé z nich mělo 350 ml,“ prozradil wrestler.

Ještě více šokující než počet piv, které dokázal vypít za několik desítek minut, bylo na Andrem to, že to na něm poté údajně nikdo nepoznal. Dokonce si dopřával nejrůznější alkoholické nápoje i před vstupem do ringu.

„O Andrem koluje celá řada šílených historek, většina z nich zní jako lež, ale jsou pravdivé,“ řekl Gerald Brisco, producent wrestlingových zápasů. Dále také zavzpomínal, jak ho jednou Andre požádal, aby mu sehnal šest lahví vína během show.

 

 

Zdroje: kabinetkuriozit.eu, fdb.cz, Daily Star

KAM DÁL: Dcera se bála rodičům říct, čím se živí. Vyřešila to originálně.

Klíčová slova: