Muž ukázal, co našel v banánech ze supermarketu. Sledujícím tuhla krev v žilách

Mladík se přesvědčil o tom, že nikdy nevíte, co se skrývá v regálech s ovocem
  |   zajímavost

Mladík si vyrazil do supermarketu pro několik banánů, to ale ještě netušil, co se v ovoci bude skrývat. Řadu sledujících tím vyděsil tak, že se možná už nikdy k regálům s banány ani nepřiblíží, a není se čemu divit.

Mladý muž našel v trsu banánů jedno nechvalně známé zvíře. Mladík ale místo toho, aby vzal nohy na ramena, začal natáčet. Děsivé video poté sdílel na svém profilu na sociální síti a způsobil tak pozdvižení.

V příspěvku je možné vidět, jak se vedle trsu zralých banánů skrývá něco, co připomíná obrovského brouka. Nejdříve byla vidět jen dlouhá černá tykadla, která vyčuhovala zpoza regálu. Po přiblížení záběru je ale jasné, že jde o štíra, který do supermarketu spolu s banány s největší pravděpodobností přicestoval přímo z jejich domoviny.

Odvážný mladík se dokonce ani nebál štíra nadzvednout, jeho sledujícím tak poskytl detailní záběr zvířete. Bylo vidět, že má šest nohou a silný pár předních končetin, které vypadaly poměrně nebezpečně a připravené k boji.

Video zhlédlo více než jeden a půl milionu uživatelů a vysloužilo si obrovské množství zděšených komentářů. Někteří sledující se dokonce zařekli, že jim za tohle banány rozhodně nestojí.

„Ne, ne, ne a ne. Já už asi banány nechci. Tohle teda riskovat nebudu,“ napsal pod video jeden z uživatelů.

Některé ale příspěvek evidentně pobavil, dokonce si pod videem zavtipkovali a ptali se mladíka, jestli musel za štíra zaplatit něco navíc.

Na videu bylo také možné vidět, že si mladý muž banány zvážil spolu se zvířetem. To byla ale podle několika uživatelů velká strategická chyba. Štír byl podle nich tak obrovský, že kdyby mladík zvážil banány bez, tak nejspíš hodně ušetří.

 

@bugboy19 I love checking the new bananas for friends #EveryKiss #YerAWizard #FritoLayRickRoll #bugtok #fyp #bugs #insect #food #bug #cool ♬ original sound - BugBoy19

 

 

Zdroj: TikTok/@bugboy19

KAM DÁL: Dívka si vydělá miliony měsíčně tím, co máme každý na sobě. Je to ale celkem nechutný byznys

Klíčová slova: