Našel pod svou zahradou zakopaný box. Prozradil, co bylo uvnitř

Muž prozradil, co našel na zahradě, jeho sledující to ale pořádně rozčílilo
  |   zajímavost

Vášnivý zahrádkář se údajně snažil o malé úpravy na dvorku, když vtom narazil při kopání trávy na něco pevného. Po bližším prozkoumání zjistil, že jde o cementový box, jeho otevření poté zachytil na video.

Tony Huisman okopával trávu na zahradě, když vtom údajně učinil nečekaný objev. Byl zvědavý na to, co se ukrývá uvnitř, což nakonec pracně zjistil. S tím, co v cementovém boxu našel, se svěřil na svém profilu na sociální síti.

„Okopával jsem ho do té doby, než jsem mohl nadzvednout jeho víko,“ prozradil ve videu.

V příspěvku bylo vidět, jak víko nadzvedl a okamžitě si zakryl nos. Sledujícím dramaticky prozradil, že se mu okamžitě chtělo zvracet. Poté vyšlo najevo, že muž "objevil" obyčejný septik. Zkrátka si ze svých sledujících utahoval a náramně se mu to vydařilo.

„Já jsem se vlastně jen připravoval na vyprázdnění septiku, tak jsem si řekl, že si z vás vystřelím,“ přiznal se Tony.

„Včera se nám totiž doma ucpaly všechny odpady. Šlo o umyvadlo, vanu a dokonce i záchod. Nevěděl jsem, co s tím, tak jsem zavolal profesionála, ten se mě zeptal, kdy jsem si naposledy septik nechával vyprázdnit,“ pokračoval.

„My jsme ale nevěděli, že nějaký máme, takže jsme ho nikdy nevyprazdňovali. Myslím, že ten septik nikdo nevyprazdňoval po dobu více než 8 let,“ prozradil.

Sledující muže byli nejdříve pořádně vytočení z toho, že se nejednalo o nějaký zakopaný poklad nebo děsivý objev, nakonec je ale rozčílení rychle opustilo. Nahradil ho totiž šok z toho, jak dlouho nebyl septik na zahradě muže vyprázdněn, a pochopili, že to, co v něm našel po jeho otevření, bylo asi také pořádně děsivé.

 

@tonyhuismanlp Found a secret box in the ground #cool #metaldetecting #comedy ♬ Dreamy - Elijah Lee

 

 

Zdroj: TikTok/@tonyhuismanlp

KAM DÁL: Hasiči museli zachránit dívku z hodně trapné situace. Tohle nevidí každý den.

Klíčová slova: