Štěně, které našli pokryté parazity v kanalizaci, se proměnilo k nepoznání

Fenka Rosie má za sebou pohnutou minulost
  |   zajímavost

Fenku Rosie objevili v zuboženém stavu ve stoce, když byla ještě malé štěně. Její srst byla pokrytá parazity a téměř nebyla schopná pohybu. Dnes už by ale nikdo nehádal, že má tak smutnou minulost, vyrostla z ní totiž krásná psí dáma, která si získala tisíce fanoušků.

Fenka, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem Rosie Posie, si získala přes 20 000 fanoušků. Dojala je totiž jejím smutným životním příběhem se šťastným koncem. Její rodina ji totiž kdysi opustila a nechala ji ve stoce, kde jako malé štěně čelila téměř jisté smrti.

Naštěstí ji ale objevil kolemjdoucí, který se vystrašeného zvířete ujal, a fenka tak získala novou rodinu, která byla ráda, že je její součástí.

V odpadních vodách kdysi strávila pokrytá blechami několik dní. Celou tu dobu byla v kanalizaci bez jídla, po několika dnech tak byla téměř už na pokraji svých sil, dokonce se ani nebyla schopná pohnout.

Tehdy tedy stačilo opravdu málo a bylo by pozdě.

Nakonec měla ale štěstí v neštěstí a včas ji objevil její nový páníček, který se o ni postaral a "postavil ji znovu na nohy" jak obrazně, tak i doslovně. Nyní vypadá, jako by snad ani nic tak hrozného nikdy neprožila.

Pod příspěvky šťastné fenky se objevují desítky komentářů, prostřednictvím kterých její věrní sledující děkují její nové rodině za to, co pro pejska udělala.

„Je to bojovnice! Děkujeme, že jste ji zachránili a za sdílení jejího příběhu,“ poděkoval jeden ze sledujících novým majitelům. „Tohle je jeden z nejkrásnějších příběhů, co znám,“ dojímal se další.

Na profilu ale nechybí ani udivené komentáře od lidí, kteří zkrátka nemohou uvěřit tomu, že z malého zuboženého štěněte pokrytého parazity vyrostla zdravá a šťastná fenka. Nyní má svůj vlastní pelíšek, spoustu hraček, milující rodinu a dokonce se z ní i stala i psí celebrita. Co víc by si ještě mohla přát...

Podobné případy bohužel nejsou nijak ojedinělé. Ne všichni opuštění domácí mazlíčci ale mají takové štěstí jako Rosie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSIE (@rosie.theposie)

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Desetiletý chlapec prodává své umění za miliony. Jeho díla se vám budou líbit.

Klíčová slova: