Žena našla pod podlahou nechutné tajemství předchozího majitele

Žena našla pod podlahou svého nového domu hromadu špinavého nádobí
  |   zajímavost

Video, které žena zveřejnila na sociální síti, začíná tak, že se snaží něco vylovit z díry v podlaze. To, co bylo ukryté pod dřevěnými prkny, tam asi nikdo nečekal, influencerka i její sledující byli v naprostém šoku.

Nová majitelka domu na něm začala s opravami podlah, to ale ještě netušila, co pod nimi objeví. Byla v šoku a naprosto znechucená.

S objevem se podělila se svými fanoušky na sociální síti. Pod podlahu jednoho z pokojů totiž jeho předchozí majitelé nastrkali špinavé nádobí, na kterém mezitím začala růst černá plíseň.

„V ceně našeho nového domu byl i malý dárek,“ vtipkovala žena v popisku videa.

Video obletělo internet, viděly ho miliony lidí a nikdo si nebyl příliš jistý tím, z jakého důvodu by tohle někdo mohl udělat. V prostoru pro komentáře ale zazněly nějaké odhady.

„To musel být teenager, jeho máma to nádobí nejspíš pořád ještě hledá,“ napsal sledující.

Další možností byl podle komentujících i člověk s demencí, který po ukrytí nádobí pod podlahu zkrátka zapomněl, že ho tam dal.

„Pro ty, kteří to nevědí: Lidé s demencí jsou často přesvědčení, že je ostatní okrádají, tak začínají schovávat věci, poté na ně ale zapomenou,“ napsal jeden z uživatelů.

Žena se u příspěvku svěřila, že se na chvilku začala bát, že u nich někdo žil tajně ve stěnách domu. Zdá se, že byla za komentáře, které nabízely jiné vysvětlení, hodně vděčná.

Některé sledující podivný nález příliš nezajímal, zato ocenili krásné provedení podlahy.

„Kašlete na nádobí, podívejte se na tu krásnou dřevěnou podlahu,“ objevilo se pod videem.

 

@ourcheaphome Our new house came with a little present #dirty #nasty #creepy #horror #theboy #scary #hoarder #renovation ♬ Oh No - Kreepa

 

 

KAM DÁL: Dost zvláštní tip na vyrýsované břicho bez cvičení. Pomůže opalování

Klíčová slova: