Žena prozradila, jak se najíst zadarmo. Schytala ostrou kritiku

Mladá žena chodí na rande, aby nemusela platit za jídlo
  |   zajímavost

Mladá blondýnka Mccall Brock způsobila na sociálních sítích hotové pozdvižení. Sdílela totiž, co dělá, když jí dojdou peníze na jídlo. Rozhodně to totiž není pro každého. „Najdi si práci,“ vzkázali jí rozhořčení fanoušci v komentářích.

Mladá žena na sociálních sítích prozradila vychytralý způsob, jak se zadarmo najíst v luxusních restauracích. V krátkém videu vysvětlila, jak si dokáže zadarmo zařídit večeře v restauracích, když zrovna nemá peníze.

Brock v takové situaci zkrátka začne chodit na rande a muži za ni tak účet prostě zaplatí. Jednou dokonce šla na 16 schůzek v restauraci za sebou, a to jen proto, aby se zadarmo najedla.

Její kontroverzní taktika rozdělila její sledující na dva tábory. Někteří ji označili za génia a někteří nešetřili s kritikou.

Podle řady sledujících totiž nic netušící muže jen prachsprostě využívá. Někteří muži dokonce kvůli podobnému chování některých žen museli údajně přehodnotit svou randící taktiku a na schůzkách už raději neplatí.

„To je skoro podnikatelské rozhodnutí,“ objevilo se v komentářích.

„Tak tomu teprve říkám být geniální,“ napsala jedna ze sledujících.

„Tohle je dokonalý tip,“ napsala jedna z fanynek.

„Tak tohle bych nikdy neudělala. Myslím si, že jde o využívání, hlavně když se do toho zapojí city,“ objevilo se pod videem.

„Tak přesně proto na rande neplatím,“ napsal sledující.

 

@mccall_brock haha hungry girl #college #dating #relatable #freshmenthings #utah #provo #byu #crazy #dinner #comedy #humor ♬ Crazy - Patsy Cline

 

 

KAM DÁL: Dost zvláštní tip na vyrýsované břicho bez cvičení. Pomůže opalování.

Klíčová slova: