Žena se natáčela v posilovně, načapala ale ženatého kolegu

Žena načapala svého kolegu, jak si ji tajně fotí
  |   zajímavost

Mladá žena cvičila v posilovně a natáčela se u toho, aby viděla, jestli všechny cviky provádí tak, jak má. Vtom si ale všimla podivného chování jejího kolegy, který o kameře nevěděl. Ten může být rád, že video neposlala jeho ženě.

Žena, která se živí jako profesionální fitnes trenérka, se natáčela v posilovně v moment, kdy prováděla cviky na spodní polovinu těla. Chtěla si tak poté na videu zkontrolovat, jestli cviky provádí tak, jak má. Správná forma je totiž u posilovacích cviků velmi důležitá a jako profesionálka ji musí zvládnout dokonale.

Zapnula tedy kameru a začala cvičit, to ale ještě nevěděla, co pomocí videa později odhalí.

V moment, kdy prováděla cviky posilující svaly na nohou, za ní prošel muž, který o tom, že svůj trénink natáčí, neměl to nejmenší tušení. Najednou se totiž zastavil, dřepnul si a vyfotil si hýždě ženy, aniž by o tom věděla.

Byl to její kolega, který byl ještě k tomu ženatý

Co se stalo, si uvědomila, až když se ten samý den večer dívala na video, které v posilovně pořídila, a mohla si tak detailně prohlédnout, co přesně se za ní dělo.

„Cítila jsem se hodně nepříjemně. Věděla jsem, že je za mnou, ale nevěděla jsem, že si mě zezadu fotí,“ svěřila se žena svým sledujícím.

Trenérka poté poslala video jejich společnému zaměstnavateli, který ji ujišťoval o tom, že udělá vše pro to, aby celou situaci nějakým způsobem vyřešil. Trenéra, který překročil veškeré hranice tím, že si svou kolegyni v posilovně fotil, ale nevyhodil. Nakonec musela ze svého zaměstnání odejít sama trenérka, protože již nepříjemnou situaci psychicky nezvládala.

„Nakonec jsem odešla já. Nebyl to sice ten jediný důvod, ale už jsem s ním prostě pracovat nemohla,“ uvedla.

Její kolega se jí údajně omluvil a fotku vymazal, nebo to alespoň tvrdil.

 

@dani_dfitness Answer @fifth_wheel_living ♬ original sound - dani_dfitness

 

 

KAM DÁL: Policisté rozbili dveře auta, aby zachránili dítě. Udělali ale obrovskou chybu.

Klíčová slova: