Žena si vystřelila z mužů v baru, sklidila ale ostrou kritiku

Žena svým nevhodným vtípkem mohla podle sledujících rozvrátit hned několik vztahů
  |   zajímavost

Desítky lidí vyjádřily nesouhlas s chováním mladé ženy v baru poté, co se pokusila o nevhodný vtip. Video, na kterém byl její pokus si vystřelit z nic netušících mužů natočen, obletělo internet. Mladá brunetka si to příště dobře rozmyslí.

Dívka ve videu byla označena za "rtěnkového banditu", vyrazila si totiž do baru ozbrojená pomádou a začala se pomalu přibližovat k mužům, kteří měli na sobě bílé tričko nebo košili.

Předtím, než na muže "zaútočila", si čerstvě natřela rty výraznou rtěnkou, kterou poté nic netušícím mladíkům obtiskla na oblečení.

Na videu je také vidět, že bylo v té době v baru, který si vybrala jako místo činu, velké množství lidí, kteří se mačkali na sebe. To znamená, že muži, kterým vytvořila obtisk rtů na zádech, si jejího podlého útoku ani nevšimli.

Video obletělo sociální sítě a v kometářích pod videem se objevila pořádná dávka kritiky.

Někteří pod video napsali, že její chování zkrátka není v pořádku. Na první pohled se obtisklá rtěnka na nic netušícím muži může zdát jako neškodný žertík, ale podle uživatelů na instagramu tomu rozhodně tak není. Někteří si byli dokonce jistí tím, že tak mohla rozvrátit vztahy, nebo dokonce i rodiny.

„Tohle se prostě nedělá,“ napsal jeden ze sledujících.

„Tohle není vtipný, já jsem hodně žárlivá,“ napsala pod video jedna žena, která by se podobnému žertíku na jejím muži rozhodně nesmála.

„Tohle je obtěžování,“ objevilo se pod videem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hoodlum By RAPTV (@hoodlum)

KAM DÁL: Žena našla pod podlahou nechutné tajemství předchozího majitele.

Klíčová slova: