Jak vyčistit zrcadlo za 5 vteřin a beze šmouh

Na dokonalé vyčištění zrcadla potřebujete jen čisticí prostředek dle výběru, mop a hadřík z mikrovláken
  |   zajímavost

Žena na sociálních sítích prozradila geniální trik, jak dosáhnout dokonale čistého zrcadla za několik sekund. Dokonce k tomu ani nepotřebujete žádné drahé přípravky, jen to, co už s největší pravděpodobností máte doma.

Mladá žena na svůj profil na sociální síti sdílela velmi jednoduchý trik, jak si poradit s čištěním zrcadla beze šmouh, a video se stalo hitem. Její zrcadlo za několik málo vteřin vypadalo, jako by bylo nové nebo vyčištěné profesionální firmou.

Navíc je tento způsob úklidu skvělý pro ty, kteří by si jinak na čištění horních rohů zrcadla museli vzít na pomoc schůdky, aby na ně dosáhli. „Tohle je naprosto nejlepší způsob čištění zrcadla. Potřebujete jen mop, čistič na okna a hadřík vyrobený z mikrovláken,“ napsala žena do popisu videa.

V příspěvku je možné vidět, jak žena nejdříve uklidila všechny kosmetické produkty pod zrcadlem, aby je při čištění neshodila. Na mop umístila hadřík z mikrovláken, postříkala plochu zrcadla čističem a nakonec ho jen rychle setřela mopem. Čištění zrcadla tak ženě netrvalo déle než 5 vteřin a výsledek byl dokonalý.

„Takhle si můžete vaše zrcadla vyčistit jako profesionál. Dokonce i ten výsledek je bez chyby,“ zmínila žena v příspěvku.

V komentářích její geniální trik nejvíce ocenili sledující, kteří nejsou tak vysocí, aby na celou plochu zrcadla dosáhli bez pomocných schůdků.

„Skvělý nápad pro malé lidi!“ pochalovala si jedna z uživatelek sociální sítě.

„Tohle je přesně, proč miluju sociální sítě, děkuju!“ objevilo se pod videem.

 

@maizimmy Stitch this with your favorite cleaning hack! #cleantok #cleaning #cleaningtiktok #cleaninghacks #momhacks ♬ original sound - Mai Zimmy

 

 

Zdroj: TikTok/@maizimmy

KAM DÁL: Jak se zbavit mravenců: Stačí vám dvě levné ingredience

Klíčová slova: