Nevejdete se do vašich oblíbených džín? Ještě je nevyhazujte

Ke zvětšení malých džínových kalhot vám stačí jen sprcha a několik minut času
  |   zajímavost

Žena na sociálních sítích sdílela tip na to, jak se vejít do úzkých džínových kalhot. Stačila jí k tomu jen chvilka a dokonce v nich poté ještě měla místo. Video se okamžitě stalo hitem a nejspíše zachránilo desítky džín.

Zná to asi každá z nás. Někde tam vzadu ve skříni máme džíny, které jsme nosily naposledy asi před deseti lety s nadějí, že se do nich zase jednou vejdeme. Pokud máte u vás ve skříni podobnou situaci a zkrátka se těchto pamětních kalhot nechcete vzdát, máme pro vás dobrou zprávu. Nemusíte.

Mladá žena sdílela na sociální síti video, ve kterém vysvětluje, že si koupila o číslo menší kalhoty z druhé ruky a doufala, že se do nich bez problémů vejde. Realita byla ale bohužel zcela jiná. Kalhoty natáhla na nohy jen tak tak, ale dopnout už je prostě nedokázala.

Na svůj nevydařený nákup si stěžovala své babičce a ta se jí zeptala, jestli už se s nimi zkoušela osprchovat. Influencerka nejdříve nechápala, co přesně tím její babička myslí, ale ta jí vysvětlila, že jde o léty prověřený trik na zvětšení úzkých džín.

Vnučka se kalhot nechtěla vzdát, a tak babičky radu vyzkoušela. Na videu ukázala neuvěřitelný výsledek.

Jak na to?

Podle příspěvku musíte kalhoty natáhnout, jak nejvíce můžete, a osprchovat si dolní polovinu těla, zatímco je budete mít na sobě.

Poté je ale hned nesundavejte, lehce z nich ve sprše vymačkejte vodu a nechte je okapat a poté se s nimi několik minut nebo desítek minut procházejte po bytě a snažte se je roztáhnout. Nakonec stačí je nechat volně uschnout a máte hotovo.

 

 

@bug318_ GUYS THIS IS HUGE !!!! #sustainablefashion #sustainable #showerinyourjeans #trusttheprocess ♬ original sound - Bug318_

 

KAM DÁL: Žena dostala dárek od tajného nápadníka. Vyděsil ji k smrti.

Klíčová slova: