Vyděšená žena varuje: V dopravní zácpě auto vždy zamykejte

K řidičce se snažil dostat neznámý muž skrze její střešní okno
  |   zajímavost

Řidička, která byla nucena zastavit na silnici, zažila něco naprosto nečekaného. Po děsivém prožitku varovala na svém profilu na sociální síti, aby lidé v podobných situacích auto zamykali. Je potřeba si dávat pozor i na střešní okénko.

Danielle Levesque má za sebou hodně nepříjemný zážitek. Na silnici před ní zbrkle zastavil neznámý řidič toyoty. Danielle si toho naštěstí všimla včas a rychle sešlápla brzdu. Prudké zastavení ale způsobilo to, že její pes, který cestoval s ženou na zadní sedačce, vyletěl až na palubní desku.

Čtyřnohému pasažérovi se naštěstí nic nestalo, ale Danielle si přesto celou situaci začala natáčet, aby měla jasný důkaz o tom, co se stalo.

V tom momentě řidič toyoty vylezl z auta a vydal se směrem k vyděšené řidičce. Danielle v panice zamkla dveře, to jí ale nepomohlo. Zapomněla totiž na střešní okno.

Toho si zběsilý řidič okamžitě všiml, ve vteřině se vyhoupl na vůz a snažil se dostat do auta.

Šílené video se okamžitě stalo hitem, vidělo ho přes 6 milionů uživatelů. „Tenhle chlap mi skočil do auta skrz střešní okno. Už ani nestačí zamykat dveře, když s autem někde stojíte. Musíte zamknout a zavřít všechna okna, jinak vám do auta skočí nějaký psychopat,“ napsala žena pod video.

V příspěvku je jasně vidět, jak se neznámý muž snaží rukou dosáhnout na Danielle skrze její střešní okno. Vyděšená řidička začně křičet: „Děláš si ze mě srandu?“ to jí ale nepomohlo a muž jí skrze střechu auta bere z ruky telefon.

Někteří sledující si mysleli, že se jedná o vtip, bohužel to ale byla realita. Danielle musela v prostoru pro komentáře vysvětlit zmateným fanouškům, že muže opravdu nezná, a varovat je, že se to může stát každému, proto je nutné auto vždy zamykat.

 

@danielleandjazz This guy literally jumped through my sunroof #attacked #foryou #fyp #warning #roadrage #help #karen #psycho ♬ original sound - Danielle Levesque

 

 

KAM DÁL: Lidé poslali peníze na charitu. Muž se za ně ale topil v luxusu.

Klíčová slova: