Žena si podomácku opravila promáčknuté auto. Ušetřila tisíce

Ženě se podařilo karoserii jejího auta vyrovnat pomocí rychlovarné konvice a zvonu (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Jedna z uživatelek sociálních se svými sledujícími sdílela vynalézavý způsob na to, jak si doma narovnat promáčknutou karoserii. Dokonce k tomu ani nepotřebujete žádné speciální náčiní. Postačí vám to, co už nejspíše máte doma, a horká voda.

Dokonce i pouhé promáčknutí vozu nás v opravně aut může přijít pořádně draho. Jedna mladá žena se ale rozhodla, že za drahé profesionální vyrovnání karoserie zkrátka platit nebude. S pomocí svých přátel se pokusila o narovnání promáčknutého místa na zadní části vozu pomocí horké vody a zvonu.

K překvapení všech její způsob opravy zafungoval skvěle.

Video se stalo hitem, během několika dnů ho viděly tisíce lidí. Některé z nich nejspíše inspirovalo k tomu, jak v budoucnu jednoduše ušetřit.

Ve videu je možné vidět menší promáčknuté místo na zadní části černého vozu. Mladá žena údajně narazila do auta svého kamaráda, ale neměla peníze potřebné na opravu vozu. V ten moment jednoho z jejích přátel napadlo, že se můžou pokusit opravit vadu na vozu podomácku, a to pomocí horké vody a obyčejného zvonu na ucpané odpady.

V příspěvku jedna z dívek nejdříve na místo, kde došlo k poničení vozu, pomalu lila horkou vodu přímo z rychlovarné konvice. Poté další dvě ženy na nic nečekaly a ihned se pokoušely o vyrovnání promáčknutí, dokud na karoserii stále působilo teplo z vroucí vody.

Jedna z dívek rychle rozprostřela ručník na zem hned vedle auta, lehla si na něj a snažila se rukou vadu zatlačit zpět tak, aby se vrátila do původního stavu.

Další mladá žena jí mezitím z druhé strany pomáhala zvonem, který umístila přímo do promáčknutého místa, a tahala ze všech sil. Nakonec se jim společnými silami opravdu podařilo karoserii vozu narovnat do původního stavu. Jejich práce by se nejspíše dala srovnat s prací profesionálů v oboru, tedy až na tu cenu.

 

@marcolivierblackburn Call us if you need your car fixed ! #foryou #fyp #car #friends #mtltiktok #mtl ♬ オリジナル楽曲 - O H A N A 

 

 

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Problémy se spánkem: Pomohou vám 3 běžné pokojovky