Znáte je? Aplikace, které vám zjednoduší jízdu autem

Ušetřete si nervy, čas i peníze! Stačí stáhnout aplikaci
 

Je možné, že by aplikace ve vašem telefonu mohly změnit rychlost, jakou se dostanete z bodu A do bodu B? Sice se to zdá jako sci-fi, ale váš telefon může mít nečekaný vliv na komfort a rychlost vašeho auta. Nekupujte si lepší auto, stáhněte si aplikaci!

Jízda autem může být pěkně stresující, když se zaseknete v koloně a čas točí ručičkami hodin. Dost vás také zabolí, když platíte víc za něco, za co byste tolik platit nemuseli. Možná vás překvapí, jak moc mohou aplikace zpříjemnit a zjednodušit váš život.

Veškeré aplikace je samozřejmě vhodné používat jedině, když zastavíte nebo ve vhodný okamžik využijete handsfree. Protože zákaz užívat telefon v autě se samozřejmě vztahuje i na používání aplikací. 

Na druhou stranu, pokud havarovat, tak jednoznačně raději situaci řešit s chytrým telefonem než bez něj. Od nafocení nehody, po přivolání pomoci, spočítání pokuty, po návod, jak oživit ostatní účastníky nehody, je chytrý telefon tím nejlepším spolujezdcem. 

Buďte všude včas 
Nemusíte trávit hodiny v koloně. S aplikací Tudy ne se vyhnete dopravním omezením, zácpám a nehodám. Navíc v ní najdete detailní popis aktuálních prací čerpající nejen z oficiálních údajů, ale i řad uživatelů. 

Ušetřete na palivu
Stane se vám občas, že natankujete a za chvíli míjíte benzinku, kde je to levnější? Přestaňte v hlavě počítat, o kolik jste právě přišli, a stáhněte si Pumpdroid. Než vyrazíte, podívejte se na ceny paliva. Je to totiž jedna z věcí, na kterých se dá opravdu ušetřit. 

To bylo za dva body! 
Možná, že jste dostali pokutu, ale nevíte, co to znamená pro bodový účet. Máme aplikaci, do které jednoduše zadáte prohřešek: Například, že jste přejeli plnou čáru a hned se dozvíte, jaká pokuta a kolik stržených bodů vám hrozí. Najdete tam také seznam míst, kde se dají body znova získat. Aplikace se jmenuje jednoduše Bodový systém.

Zaparkujte bez starostí
Díky aplikaci mParkování si v Praze v klidu zaparkujete. Aplikace najde nejbližší zónu pro nerezidenty. Aplikace je geniálním spojencem v boji s modrými čárami. Aplikace elegantně spolupracuje s GPS a vy se tak nikdy neztratíte. Navíc aplikace umí zaznamenat a zobrazit i obsazenost blízkých parkovišť P + R i záběry z pouličních kamer.