Za několik minut vykradli více prodejen. Policie žádá o pomoc

Policie žádá případné svědky o pomoc při objasnění vloupání
 

Pachatel vyloupil během několika desítek minut obchody a spořitelnu na třídě Václava Klementa v Mladé Boleslavi. Způsobil tak škodu přesahující sto tisíc korun. Policie žádá případné svědky o pomoc.

Policisté z obvodního oddělení v Mladé Boleslavi žádají svědky, kteří by mohli přispět k objasnění vloupání do několika obchodů, firem a provozovny spořitelny, které se stalo v pondělí 11. července kolem čtvrté hodiny ranní.

Pachatel vylomil zadní dveře domu číslo 821 na třídě Václava Klementa a během pár desítek minut odcizil v prostorách tohoto domu finanční hotovost, značkové předměty, oblečení a další hodnotné věci z obchodů, firem i z provozovny stavební spořitelny.

Loupeží způsobil celkovou škodu více než sto tisíc korun. Pachateli hrozí, v případě dopadení a prokázání viny, za trestný čin krádež a trestný čin poškození cizí věci až pětiletý pobyt za mřížemi.

Vykrádá sklepy na Barrandově a stále uniká. Pomozte policii v jeho dopadení.

Policie prosí svědky, kteří by mohli přispět k objasnění vloupání, aby se obrátili na jejich služebnu či kontaktovali telefonní číslo 974 877 522 nebo linku 158.