Jak vidíte bezdomovce vy? Ukažte to na fotografii

Jak se na bezdomovce díváte vy?
 

Jak se díváte na bezdomovectví? Dejte najevo vlastní názor a zapojte se do fotografické soutěže. Vítězné tematické fotografie budou vyhlášené na charitativní akci Noc venku 2016.

Jste kreativní a rádi se účastníte soutěží? Spojte zábavné s užitečným a zapojte se do charitativní soutěže s názvem "Bezdomovectví a domov v Mladé Boleslavi". Soutěž vyhlásilo mladoboleslavské Středisko Naděje ve spolupráci s organizátory charitativní akce Noc venku 2016, která se uskuteční 24. listopadu.

Hlásit se můžete do dvou kategorií

Soutěž je připravená jak pro děti a mládež, tak pro dospělé. Mladší osmnácti let se můžou hlásit do kategorie Junior. Seniorská kategorie je připravená pro ostřílenější dospělé fotografy.

Fotografie budou posuzovány z hlediska dodržení tématu, originality a technické kvality snímku. Nejlepší fotografie vybere porota ze zástupců pořádajících organizací a sponzorů. 

Každý účastník může zaslat pouze jednu fotografii. Zasláním soutěžní fotografie souhlasíte s jejím bezplatným využitím pro propagaci charitativní akce "Noc venku" a webových stránkách pořádajících organizací a sponzorů.

Pomáhat se rozhodly i Milovice. Darujte dětem použité školní potřeby!

Fotografie můžete zasílat až do 30. září na adresu soutez.bezdomovmb@gmail.com. Do e-mailu nezapomeňte uvést jméno, bydliště, věkovou kategorii a stručný popisek fotografie.