TIPY NA VÍKEND: ​Výlov rybníka, nebo raději závod?

Vést děti k ekologickému myšlení je opravdu potřeba. Ilustrační foto
 

První polovina listopadu bude krásná, neseďte proto doma a užijte si výlov rybníka nebo třeba sázení stromů. Pokud si chcete zazávodit, zaběhněte si třeba Černokosteleckou dvanáctku!

V sobotu si můžete nakoupit zdravé domácí potraviny v Benešově na farmářském trhu. Kromě výhodného nákupu si užijete i hudební doprovod.

Na trhu koupíte i dýně, tak neváhejte a vyřežte si je

Pokud si dáte rádi rybu, ale moc nevěříte čerstvosti těch v obchodě, vyrazte na výlov do Stradonic. Ve Velkých Popovicích máte jedinečnou možnost vést své děti k péči o přírodu a v přátelské atmosféře něco dobrého vykonat. Tak se oblečte do pracovního a užijte si Stromořádění.

Běh je zdravý, vyrazte na závody

Máte strach, že se brzo ochladí tak, že už se vám nebude chtít běhat? Vyberte si ze dvou závodů! Můžete vyrazit na Orientační běh na Kaňku v Kutné Hoře, nebo na Černokosteleckou dvanáctku do Kostelce nad Černými lesy. V Černošicích si užijete Taneční country večer.

 

 

Pusťte draka do oblak

V neděli vytáhněte svého draka a připravte ho na let na Drakiádě v Kladně. Soutěží se v kategoriích o nejlepšího letce, nejdelší ocas draka a největšího dračího krasavce! V Benešově si užijete halloweenský lampionový průvod. Lampionový průvod bude v maskách, na konci můžete vyhrát titul nejlepší maska. Závěrem akce bude krásný ohňostroj. Ve Vraném nad Vltavou vás čeká překrásná vernisáž Kaleidoskop. Pokud ještě váháte a raději byste si dali něco dobrého, určitě si vyberte rybu z českého rybníka na některém z výlovů.