Nepovedené rande opilého Poláka skončilo na policejní stanici

Polák přichystal nepříliš povedené rande
 

Opilý Polák v pizzerii terorizoval hosty. Když byl strážníky vykázán ven, začal kopat do zaparkovaných vozidel. Vůbec mu přitom nevadilo, že s ním je i jeho přítelkyně! Strážníci agresivního opilce zpacifikovali a případ převzala policie. Jenže ani to nebyl konec!

"Hezké rande" přichystal muž své přítelkyni, když se v pizzerii v Mladé Boleslavi opil a začal obtěžovat hosty restaurace. Situace zašla tak daleko, že na něj zavolali městskou policii. Jenže ani to nestačilo.

Namol opilý Polák začal řádit venku na parkovišti, kde kopal do zaparkovaných aut. Hlídka strážníků samozřejmě okamžitě zakročila a celý případ předala policii s tím, že se celá věc touto cestou vyřeší. "Po dvou hodinách oznámila pracovnice Templu, že ji před budovou obtěžoval nějaký opilec, který poté odešel směrem k hradu," vysvětlil vrchní komisař městské policie Tomáš Kypta.

Jaké muselo být překvapení, když na místo dorazili! "Hlídka strážníků zjistila, že se jedná o již dnes jednou řešeného muže polské národnosti, který po propuštění ze služebny opět páchal protiprávní činnost," popisuje Tomáš Kypta. V tu chvíli již starý známý se snažil ženě z Templu vzít kabelku a při tomto pokusu jí dokonce zhmoždil ruku. Pro muže si ve finále v ten samý den přijela policie.