Klaus prezidentem, český terorista a přemnožená sýkorka

 

Prezident Miloš Zeman jednoduše nemůže nerozvířit vody místního klidného rybníčku. Čína udajně hrozí přerušením velkých investic, ale bát bychom se měli spíše důchodců, kteří kácejí stromy na železniční koleje. Co dalšího se v minulém týdnu stalo? 

Václav Klaus nevyloučil kandidaturu na prezidenta. Naše země by tak jen dokázala, že cesta kupředu evidentně někdy vede oklikou přes minulost. Předání žezla Zemana Václavu Klausovi je však zatím jen v teoretické rovině.

Prahou prošel pochod se třemi králi. Sýkora vede. To je výsledek sčítání ptactva, kterého se účastnilo 10 tisíc lidí. Senior se přiznal k teroristickému činu. Stal se tak prvním útočníkem, který ohrozil životy lidí, aby vzbudil dojem, že se jedná o migranta. Pokácené stromy na železnici způsobily nehodu vlaků. Nikdo naštěstí nebyl zraněn.      

Pro odpůrce migrantů se jedná o hrdinu. Pro normálního člověka se jedná o duševně nevyrovnaného a společnosti nebezpečného důchodce. Za úbytek kosů může virus Usutu. Po polském neštěstí, kdy při požáru během únikové hry zemřelo pět dívek, chystají čeští hasiči bezpečnostní kontrolu všech podobných zařízení v České republice. Obětí nehod loni přibylo. Smrt potkala více motorkářů a bohužel také dětí. 160 subjektů má provést kontrolu technologie, kterou používá firma Huawei.

Aktivisté nechtěli opustit prostor “Klinika” na pražském Žižkově. Vše se obešlo bez násilností a následující den odešli aktivisté sami. Několik jich však zůstalo na střeše. Obědy zdarma budou mít jenom chudší žáci. V Praze v ulici Partyzánská byl nalezen granát z druhé světové války. Zeman straší Čínou, Číně je vše jedno. Špionáž skrze telefony je téma číslo jedna. Několik vzpomínkových akcí připomene upálení Jana Palacha.

Klíčová slova: