Co přinesl uplynulý týden: Žralok v Chorvatsku, politici na dovolené a tragédie nejrychlejšího letounu

Žralok, Concord a Zeman na jednom místě jen v našem souhrnu
 

Události aktuální, ale také rady, tipy či výlety do minulosti. To je týden na čtidoma. Kam utekli politici na dovolenou a jaké pražské hospůdky mají stále autentickou atmosféru? To všechno a mnohem více se dočtete v našem přehledu… 

I politici utíkají na dovolenou. Kam vyrazil Tomio Okamura, Andrej Babiš a jiní? Projděte si v satirickém komentáři. Je to tady! Houby rostou a proutěné koše jsou nacpané k prasknutí. Sucho je však velmi rychle umravní. Ještě, že jsou teď ty bouřky.

Takový Jeff Bezos asi nebude houbařem. Ten spíše sbírá podnikatelské úspěchy. Nejbohatší člověk na světě, tak vymýšlí různé vynálezy, asi tak trochu z nudy. Určitě by mohl vymyslet něco na ochranu před útokem žraloka u chorvatských mořských břehů. Výskyt tohoto nebezpečného zvířete není žádný podvod, ale takový Piltdownský člověk je jeden z největších podvoů v dějinách. O co jde?

S fotoaparátem jsme vyrazili na ostudná místa Prahy. Ten, kdo se někdy prošel přes Vítězné náměstí či míjel zdevastované nádraží Vyšehrad, jistě ví proč. K nejjedovatějším tvorům na světě by se však náš fotograf přiblížit neodvážil. To už radši do pražské hospůdky, kde stále zažijete autentickou atmosféru. U piva můžete probrat třeba to, jak havaroval letoun Concord či jaká je nová knížka Michela Houellebecqa.