Ordinace v růžové zahradě 2: Robert Jašków se nakazil covidem. Jak to s primářem Márou vypadá?

Představitel primáře Máry se kvůli covidu na nějakou dobu nemohl účastnit natáčení
 

Robert Jašków, který v seriálu hraje primáře Máru, se covidu velmi dlouho vyhýbal, ale nakonec na něj také došlo. O pozitivním testu na koronavirus informoval na instagramu. V komentářích se objevilo neuvěřitelné množství podpory jak od fanoušků, tak i od jeho hereckých kolegů. Zbavil už se zákeřné nemoci?

Covid znepříjemňoval natáčení pokračování jednoho z nejoblíbenějších českých seriálů Ordinace v růžové zahradě 2. Představitel primáře Máry Robert Jašków totiž chytil zákeřný virus a musel tak být na určitou dobu z natáčení vyřazen.

Dne 14. října sdílel na svém instagramovém profilu pozitivní výsledky covidového testu hned za svým vážně vyhlížejícím obličejem.

Pod příspěvek napsal: „Milí přátelé, nebudu teď moc aktivní nikde... jen doma. Minimálně do 24. 10. 2021. Opatrujte se.“ Herce totiž téměř až do konce měsíce čekala karanténa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Jašków (@jaskowrobert)

Dalším sdíleným snímkem z hercovy "covidové série" byl další přiblížený portrét, na kterém vypadá ještě vyděšeněji než na prvním příspěvku.

V popisku stálo: „Nebojte se, milí přátelé opravdoví, ani vy ostatní. Ordinace má plánovanou pauzu do cca 30. 10. a pak zase začínáme točit. A pochopitelně i hrát ve Švanďáku!!!! Tam pauzu nemáme, jen se nehrají představení se mnou, ale zkoušení inscenace "Příliš drahý jed" jede dál. Já i má rodina jsme izolováni do 24. 10. Opatrujte se!“

Jašków tak reagoval na vlnu obav o pokračování natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, která se přehnala přes jeho instagramový profil.

Herec naštěstí covid v pořádku přečkal a samozřejmě o tom nezapomněl vítězoslavně informovat na sociální síti. Dokonce se také zmínil o tom, jak se staví k očkování.

„Milí přátelé!! Karanténa je úspěšně za mnou a má rodina od zítřka začne normálně fungovat... Covid nás neskolil, co se mne týče, jen jsem byl první tři dny lehce ospalý a unavený, ale jinak bez příznaků... Očkování v mém případě asi mělo opravdu smysl.... Chtěl bych vám všem hluboce poděkovat za přání brzkého uzdravení a nekonfliktního průběhu. Strávili jsme krásných 14 dní doma, od zítřka se můžete těšit na příspěvky a taky na divadlo....,“ napsal pod fotku herec. 

KAM DÁL: Veronika Žilková si prožila chvíle strachu a stresu. Nemohla si za to ale sama?