V Karibiku objevili obrovskou bestii, vše zachytili na video. Horor Anakonda dostává reálné rozměry

Nejspíše se jednalo o hroznýše královského, který může dorůstat až 4 metrů
 

Video hada gigantických rozměrů obletělo internet. Na sociálních sítích ho viděly miliony, lidé nemohli věřit svým očím a po zádech jim přejížděl mráz. Kolosálního plaza na snímku totiž ze země zvedá bagr, ale jeho tělo stále dosahuje až na zem. Tyto záběry vám nedají spát.

Dělníci objevili tohoto velikána na ostrově Dominika v Karibiku. Had byl tak veliký, že se uchýlili k poněkud netradičnímu způsobu jeho přemístění. Nakonec se rozhodli obrovského plaza přemístit jedním ze stavebních strojů.

Dokonce i poté, co ho dělníci vyzdvihli do maximální výše, dosahovalo jeho tělo, k překvapení všech, až na zem.

Tuto neuvěřitelnou podívanou se jim podařilo zachytit na video a stali se tak celebritami na sociální síti TikTok, kde jejich husí kůži nahánějící snahy vidělo 79 milionů lidí.

Na snímku lze vidět, jak se jeho obrovská hlava po chvíli natahuje směrem nahoru k lopatě bagru.

Na řidiče ale naštěstí nedosáhl.

Tamní pracovníci na hada narazili náhodou při čištění části deštného pralesa.

Zvíře prý bylo tak obrovské, že na to, aby s ním pohnuli, bylo potřeba nejméně tří dospělých mužů. Jeden dělník dokonce zarytě tvrdil, že to snad ani není had, ale „dinosaur“.

„To vypadá na nějaký světový rekord,“ okomentoval děsivý nález další z nich. Není jasné, jaký druh hada byl na nahrávce zobrazen, ani jaká byla jeho přesná velikost, ale je známo, že na Karibských ostrovech žije mimo jiné také hroznýš královský. Tento druh plaza dorůstá obrovských  rozměrů.

V dospělosti může dosahovat až 4 metrů, což nejspíše odpovídá velikosti velikána na videu.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena utratila přes milion korun, aby vypadala jako démon. Lidé se jí bojí.