Jasmina Alagič: Rytmusova partnerka čelí veřejné ostudě a exekuci

Jasminu Alagič prý šikanuje sociální pojišťovna
 

Jamina Alagič Vrbovská šokovala své fanoušky na sociálních sítích, je totiž ve velmi prekérní situaci, ze které se nemůže dostat ven. Má pozastavené finanční prostředky na kartě a najímá právníky. Tvrdí, že nic z toho není její chyba. Jak k této situaci došlo?

Rytmusova manželka Jasmina Alagič Vrbovská se dostala do finančních potíží, údajně to ale nebyla její chyba. Za vše podle Jasminy může chyba na straně sociální pojišťovny.

Partnerka slovenského rappera má údajně podle videa, které zveřejnila na instagramu, již přes rok založenou firmu, ale sociální pojišťovna po ní stále vymáhá poplatky, které by platila, kdyby byla OSVČ.

Tyto poplatky ale podle příspěvku již dávno platit nemá, protože si živnost zrušila. Jasmina je tedy prý platit odmítá, to ale vyústilo v to, že je vedená jako dlužník a nemůže se dostat ke svým finančním prostředkům na účtě.

Za svoji firmu prý ale řádně vše platí. Přesto nyní čelí exekuci a v souvislosti s tím i poškození dobrého jména a ztrátě klientů.

Nyní už si prý s celou sitací sama neví rady, a tak se rozhodla obrátit se na právníky. Dokonce prý takový problém nemá s touto pojišťovnou jediná.

Své fanoušky vybízela k tomu, aby jí do komentářů pod příspěvěk napsali jejich osobní zkušenost s podobnými situacemi.

„Už rok a půl mě šikanuje sociální pojišťovna,“ rozčílila se Jasmina ve videu.

„Já tomu rozumím, mají málo pracovníků a k mému případu tím pádem nebyl žádný přidělený. To ale není naše chyba. Dejte mi určitě vědět, pokud se potýkáte s něčím podobným, budu moc vděčná, když to budu moci řešit za nás všechny,“ dodala.

KAM DÁL: Bezdomovci v Kábulu dávají psům heroin. Mají k tomu speciální důvod.