Jasmina Alagič ukázala dokonalé nohy. Rytmus je šťastný chlap

Rytmusova partnerka sklízí obdiv na sociálních sítích
  |   osobnost

Moderátorka Jasmina Alagič si spolu se svým manželem Rytmusem a synem užívá rodinnou dovolenou ve Spojených arabských emirátech. Nezapomíná ale ani na své fanoušky na sociálních sítích a pravidelně se chlubí fotkami.

Nedávno se moderátorka pochlubila, jak si spolu s rapperem Patrikem Vrbovským, který vystupuje pod uměleckým jménem Rytmus, a jejich společným synem Sanelem užívají hory písku na Blízkém východě. Na písečných dunách se totiž projížděli na čtyřkolce.

Podle výrazu Jasminy se jednalo o skvělý zážitek, to samé ale, soudě podle snímku, neplatí o jejich synovi, který už na čtyřkolku nejspíše nikdy nenasedne.

„Na první fotce to vypadá, jako byste to nebožátko unesli,“ zavtipkovala si pod příspěvkem sledující.

Pod snímkem se objevila také celá řada komentářů o tom, jak jim to všem pohromadě sluší.

„Krásná rodinka,“ napsala jedna z fanynek.

„Jste krásná rodinka, radost se na vás dívat,“ povzbudila sledující k přidávání podobných příspěvků.

Většina fanoušků slavného páru se zkrátka může shodnout na tom, že vypadají jako ukázková rodinka z nějaké reklamy. Jejich vzájemná náklonost je jasně vidět i v popisku příspěvku, který následoval. Moderátorka v něm zmínila, že se cítí doma, kamkoliv se hne, protože její domov není místo, ale právě její manžel.

To fanoušky nadchlo ještě více.

„Moc vám fandím, jste nádherný pár,“ objevilo se v komentářích.

Nejvíce obdivu ale moderátorka sklidila za snímek, na kterém se na svém profilu na sociální síti pochlubila se svou dokonalou postavou. Na přídi lodi zapózovala v šatech s odvážným rozparkem.

KAM DÁL: Kazma ukázal nový účes. Že by krize středního věku?

Klíčová slova: