Kazma ukázal nový účes. Že by krize středního věku?

Kazma si obarvil vlasy na růžovo, v popisku naznačil, že ho kritika nezajímá
  |   osobnost

Kazma si obarvil vlasy a novým účesem šokoval své sledující na sociální síti. Někteří jeho nový extravagantní styl ocenili, jiní na jeho instagramovém profilu nešetřili kritikou. Moderátor své rozhodnutí vysvětlil v popisku.

Moderátor Kamil Bartošek, který vystupuje pod uměleckým jménem Kazma, se proslavil zejména v pořadu One Man Show.

Před několika měsíci se rozešel se svou dlouholetou přítelkyní Andreou Kalousovou. K rozhodnutí, že by měli pětiletý vztah ukončit, prý dospěli společně a rozešli se v dobrém.

Kazma na sociálních sítích vyjádřil, že ho modelka ve vztahu hodně naučila a měla na něj ten nejlepší možný vliv. Krátce po zdrcujícím rozchodu začal Kazma ve jménu nového začátku experimentovat s různými účesy. Zdá se ale, že ani za jeden z nich příliš chvály nesklidil. 

Na konci prosince svým fanouškům na instagramu oznámil, že si na hlavě nechal vytvořit nový „futuristický“ účes, ze kterého má hroznou radost. Jednalo se o nový sestřih v platinové blond.

Většina fanoušků pod příspěvkem nový účes příliš neocenila.

„Co se to s tebou stalo,“ ptal se jeden z nich.

„Zazpívej něco od Luneticů,“ objevilo se v komentářích.

Podobný "úspěch" měl i s dalším pokusem o změnu, kdy si vlasy obarvil na růžovo. Někteří sledující naznačili, že moderátor kopíruje zpěvačku Terezu Maškovou, nebo že měl raději zvolit jinou barvu. 

Pod příspěvkem se ale objevily i komentáře naznačující, že je jeho nový účes výsledkem krize středního věku.

Kazmovi ale nejspíše reakce na jeho nový účes příliš nevadí. Vyjádřil to popiskem u sdíleného videa. „Všichni jednou zemřeme a nikdo si nás nebude pamatovat, tak co už...“

KAM DÁL: Zrůda Marilyn Manson: Dokument o zpěvákovi odhalil, co prováděl svým partnerkám.

Klíčová slova: