Zanevřel Marek Lambora ze Slunečné na seriály? Tohle má společného s Jankem Linhartem

Bezděková tvořila dříve pár s Lamborou
  |   osobnost

Pokud by někdo mohl říct, že si užil báječné léto, bude to fešák Marek Lambora, který se proslavil zejména rolí Janka Linharta ze Slunečné, kde okouzlil ženy jako podnikatel, který se nebál usadit na statku, vzít si Týnu Popelkovou a mít s ní tři děti. Holka, co měla neustále hluboko do kapsy, tak získala doslova prince na bílém koni. Co má Marek společného se svou postavou? 

Jedna z prvních zmínek v médiích, která o Markovi proběhla, byl jeho vztah se Šárkou Vaculíkovou. Půvabná neteř Lukáše Vaculíka, která byla o něco starší než on, se vycházející hvězdy ale nakonec vzdala a dnes už je vdanou paní bratra českého Belmonda Ondřeje Krause. Tím českým Belmondem ale není on, nýbrž jeho sourozenec Martin.

Kam Marek zmizel?

Marek si užil báječné léto, takové bychom mu mohli všichni závidět. Surfoval v Portugalsku v obležení krásných žen, užíval si sluníčka, dobrého jídla a když byla příležitost, odehrál nějaké to představení, ve kterém přímo exceluje. Ne nadarmo je označován za jednu z největších vycházejících hvězd mladé generace.

Se svou postavou Janka má však pramálo společného. Janek je proutník, který touží po pozornosti, milionech na kontě a úspěšné firmě. Marek je typ člověka, který si dokáže užívat přítomnou chvíli, vychutnává si chvíle se svou rodinou a udělal by pro ni cokoliv. 

Nabízí mu vůbec nějaké role?

Po Slunečné však jako by se po něm slehla zem. Do žádného jiného seriálu, jako Eva Burešová, nenaskočil. Jediné, kde ho teď diváci mohou vidět, je pokračování pohádky Princezna zakletá v čase, kde ztvární odvážného prince, který zachrání celé království

Otázkou je, zda Lamborovi role v seriálu Slunečná dala takovou škatulku, ve které se už pohybovat nechce, a tak žádné role nepřijímá. Nelze se totiž domnívat, že po úspěchu seriálu Slunečná už žádné role nepřijímá, naopak se mu musí jen hrnout. Zástup fanynek měl totiž úctyhodný!

Marek Lambora naposledy plnil bulvární stránky svým vztahem s modelkou Andreou Bezděkovou, který však záhy po provalení skončil. Od té doby u sebe Marek žádnou holku neukázal. Andrea se na něj ale od té chvíle odvolává a neustále o něm mluví jako o skvělém partnerovi, se kterým si užila krásné chvíle. Zda bude další Markovou vyvolenou starší žena jako Šárka Vaculíková, nebo nějaká mladice, si ještě musíme počkat.

Zdroj: extra.cz, super.cz, Instagram 

KAM DÁL: Škatulata ve Slunečné, hýbejte se: Co mají se svými postavami společného Tomicová, Nesvačilová a Kociánová?

Klíčová slova: