Chyby v seriálu ZOO: Tajemství Veroniky Žilkové prozrazeno

Veronika Žilková a Michal Novotný si v seriálu ZOO zahráli rodinu
Zobrazit fotogalerii (9)
  |   zajímavost

Seriál ZOO poslední dobou mele z posledního. Shodují se na tom nejen diváci, kteří milovali Evu Burešovou a její milostné peripetie, ale také kritici, kteří od tak úspěšného projektu čekali něco víc. Čím je hlavní hrdinové vytáčejí doběla? A co tam dělá Veronika Žilková?

Místo toho, aby už konečně někdo našel své štěstí, se do seriálu ZOO stále přidávají nové a nové postavy, čímž vzniká neskutečný chaos. Zářným příkladem je nově příchozí Veronika Žilková, kterou nejenže by v takovém projektu nikdo nečekal, ale zároveň hraje pomatenou uklízečku, která zřejmě skrývá velké tajemství. Někteří už se domnívají, že bude matkou Fandy.

Filip jako poslušné štěně

Ale k čemu je vlastně důležité vědět, kdo je matkou Františka – vedlejší postavy, která za celou dobu seriálu akorát naháněla každou sukni, která se prošla po ZOO? Marně přemýšlíme, čím je to pro diváka zajímavé. Možná jde jen o chabý pokus, jak oživit seriál, který začal být nudnou přehlídkou nespěšných pokusů Viky Janečkové o to, aby se stala slavnou podnikatelkou – ale ne tak moc slavnou, aby ji náhodou fotili. 

To je jeden z důvodů, proč seriál v poslední době upadá. Dějová linka mezi Viky a Filipem je totiž už dávno vyčerpaná. Zbývá akorát koukat na to, jak mu slečna Janečková ničí jakýkoliv sen, který se mu v životě naskytne, a on jako poslušný pejsek kýve a usmívá se. Z jeho strany je možná ta láska dobře zahraná, Viky ale působí, že potřebovala jen někoho, kdo bude poslouchat na slovo a zbytečně neodporovat. Marně přemýšlíme, proč si nepořídila raději psa.

A co Roklovi?

I dvojčata Janečkova jsou naprosto zbytečné nudné naivky, které chodí neustále stejně oblékané, čímž děsí úplně všechny přítomné. Navíc marně přemýšlíme, k čemu je to dobré a jak to dělají, když už má každá z nich bydlet úplně někde jinde. Každé ráno si volají a domluví se? Posílají si fotky? Čekají, až ta druhá vstane, kdyby si jedna chtěla náhodou přispat? Když ještě tajily, že jsou dvě, byla to vcelku legrace, ale teď to působí přinejmenším děsivě.

Manželství paní ředitelky a Karla – jak to mezi nimi vlastně je? Jejich divoká linka byla tak divoká, že se o nich jednoho dne zkrátka přestalo mluvit a nikdo neví, co se vlastně stalo. Klape jim to poté, co vyšla najevo Karlova nevěra? Odpustila mu to Marie, nebo jen žijí vedle sebe jako dva staří známí? 

Jedinou dobrou postavou zůstává tentokrát Denisa Nesvačilová, která se – ačkoliv hraje mrchu –stala pro ZOO nepostradatelnou. Má šmrnc, energii a je zábavná. To už se o dalších postavách říct nedá. Nikomu ani nevadí, že tam má ještě pořádně zamíchat kartami... 

Zdroj: redakce, seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Zákulisí seriálu Osada: Nesvačilová chtěla Kolečkovi volat, že se zbláznil.