Eva Burešová na pokraji sil: Naložila si toho moc?

Eva Burešová v ZOO hraje Viky, hodně fanoušků je však z dějové linky zklamáno a nevadí jim, že je jí konec
Zobrazit fotogalerii (5)
  |   osobnost

Herečka a zpěvačka Eva Burešová je v posledních dnech v jednom kole. Vrátila se do seriálu ZOO, buduje novou rodinu s kuchařem Přemkem Forejtem, a kromě toho ji čeká premiéra muzikálu Bodyguard. Navíc si k blížícím se červencovým kulatinám nadělila velké turné. Nenakládá si toho mladá maminka přeci jen moc?

Eva Burešová je na vrcholu své kariéry. Získává významné role v oblíbených seriálech, daří se jí i na poli hudebním. Do toho stihla založit rodinu a porodit dva syny. Staršího Nathaniela má s hudebníkem Michaelem Krásným, který však krátce po synově narození dal přednost kariéře v Americe. Eva sama přiznala, že nějaký čas trvalo, než se jejich vztahy urovnaly.

Dvě hlavní role za sebou – to umí jen Eva!

Mladšího Tristana Williama má s Přemkem Forejtem, se kterým se seznámila při natáčení show Tvoje tvář má známý hlas. Dlouho svůj vztah tajili, nakonec je novináři přistihli, jak vynášejí odpadky z Evina bytu. V tu ránu o jejich lásce věděl celý svět. 

Pravdou je, že od chvíle, kdy se Eva dala s Přemkem dohromady, doslova září. Daří se jí, získává hlavní role a v seriálu ZOO spolehlivě vyvrátila přesvědčení, že herečka nemůže zazářit ve dvou seriálech po sobě v hlavní roli. Zahrála si Týnu Popelkovou v seriálu Slunečná, hned nato naskočila do role Viky Janečkové v seriálu ZOO. V něm se snažila přesvědčit Roberta Urbana, že má sestru Alex. Moudrý soudce tak občas ani nevěděl, že má sex se svou chůvou.

Představitelka Viky nechce, aby se na ni zapomnělo

Fanoušci se samozřejmě těšili, až si Eva „odbude“ své mateřské povinnosti, naskočí zpátky na plac a romantická dějová linka bude zase pokračovat. Jaké bylo jejich překvapení, když jim tvůrci přichystali další komplikace. Soudce se totiž zakoukal do své asistentky. 

Někteří se ptají, zda se Eva přeci jen nepřetěžuje příliš. Kdo by ale řekl své hvězdné kariéře, ať na něj pár let počká? Burešová si možná uvědomuje, jak je tenhle svět rychlý. Aby se na ni nezapomnělo, nehodlá zmizet z televizních obrazovek a bere role, které se jí nabízejí. Momentálně je jednou z nejoblíbenějších hereček. 

V poslední době je ale – soudě podle příspěvků na Instagramu – hodně smutná. Píše různé statusy, ze kterých vyplývá, že na bezstarostný život to rozhodně nevypadá. Nenaložila si toho mladá maminka s dvěma dětmi až příliš? Nebude muset dříve či později utnout všechny své závazky, aby načerpala trochu sil? Být maminka, to je práce na plný úvazek. A Eva jich má vzhledem k tomu, jak je čilá, hned několik.

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Novinky ze ZOO: Sid je těhotná?