Gondíková půjde do naha a může za to Langmajer

Jiří Langmajer tvrdí, že Adéla je jeho životní láskou a k nikomu nechoval hlubší city
Zobrazit fotogalerii (3)
  |   zajímavost

Herec Jiří Langmajer platil za sukničkáře, před kterým si není žádná žena jistá. To je ale dávno pryč, Adéla Gondíková ho zkrotila a populární „Langoš“ seká latinu. Moderátorka na to má své osvědčené zbraně, kterými mu jasně ukazuje, že lepší jinde nenajde.

Langmajer měl svého času celou řadu románků. Stačí si vzpomenout na modelku Petru Faltýnovou, herečky Mášu Málkovou, Ivanu Jirešovou, dále třeba Elišku Křenkovou, krásku ze seriálu Vyprávěj, a další. S Gondíkovou randí od roku 2010, definitivní utrum v jeho záletech ale nastal až po svatbě o devět let později. 

Padesátka se blíží, může toho využít

Když se Adéla v roce 2000 svlékla pro pánský časopis Penthouse, prohlásila, že totéž udělá, až jí bude padesát. Tenkrát ji zvěčnil Jakub Ludvík. Kulatiny oslaví letos v srpnu, což se jí do plánů moc hodí. Za prvé manželovi ukáže, že rozhodně nepatří do starého železa. A za druhé mu splní přání.

Vždyť Langmajer má její nahé fotky v pracovně a už se nechal několikrát slyšet, že by snímky rád vyměnil za novější, jen mu to manželka nechce dopřát. Teď tedy na jejím slibu vydělá ve všech ohledech. Potvrdí si, že má doma kočku, a konečně se dočká inovace pracovny. 

Vždycky byl na mladší

Gondíková si samozřejmě dobře uvědomuje, že její drahoušek nebyl vždycky svatoušek. Pevně ale věří, že se polepšil. Na druhou stranu je otázka, zda vůbec jde někoho odnaučit něco, co má zažité. „Langoše“ vždycky přitahovaly ženy mladší, než je jeho současná manželka. I jeho první manželství s paní Kamilou skončilo, protože ji podváděl. Dlouho mu nemohla přijít na jméno.

Komunikovat spolu zase začali až díky jejich dcerám Tereze a Julii. Osud opuštěné ženušky tak klidně může čekat i Gondíkovou. Ale zatím na to jde herečka moc dobře!

Zdroje: Blesk, ahaonline.cz

KAM DÁL: Michaela Pecháčková přiznala vyhazov ze školy kvůli natáčení seriálu ZOO. Jde ve stopách Burešové.