Jméno syna Matěje Hádka prozrazeno! Žena je pořád paní Colombová

Matěj Hádek je držitel Českého lva za nejlepší hlavní mužskou roli ve filmu Kobry a užovky z roku 2015
  |   zajímavost

Oblíbený herec Matěj Hádek je na své soukromí skoupý. Neprozradí téměř nic. Přesto se nedávno nechal slyšet, že se v rodině dočkali radostné události. Stal se otcem! S kočárkem nachodí denně i 15 kilometrů a svou novou roli si opravdu užívá. Jak svého vytouženého syna pojmenoval?

Kdo by si myslel, že je Matěj Hádek věčně na place a jeho „tajná“ žena je na vše sama, mýlil by se. Svou roli otce si užívá a když se jeho milá potřebuje dospat, neváhá vyrazit s kočárkem na pořádnou procházku. 

Syna pojmenoval netradičně

Jeho bratr Kryštof Hádek, známý z filmu Bobule, je už trojnásobným otcem. Zkušeností pro svou novou roli tak měl Matěj požehnaně. Šušká se, že syna pojmenoval tak trochu netradičně – Alfréd. Jedná se o mužské jméno, které znamená „moudrý rádce“. Svátek připadá na 28. října. V Česku jich je jen pár stovek. Hádek se ženou tak vybrali dokonalý skvost!

Matěj Hádek je český herec a dabér. Poprvé si zahrál ve filmu Sokratův podzim. Je také držitelem Českého lva za nejlepší mužskou roli ve filmu Kobry a užovky. Jeho matka je Jana Hádková, bratr Kryštof. Své soukromí si pečlivě střeží. Je známo, že je šťastně zadaný, o jeho ženě se toho však moc neví. Teď přivítal do rodiny syna. Nově se na něj mohou diváci těšit v seriálu Volha, který bude vysílat Česká televize.

KAM DÁL: Šílená banda v Survivoru: Bývalý člen Svědků Jehovových i televizní nevěrník.