Novinky ze ZOO: Půlka seriálu už je za námi. Počet dílů je pevně dán

Evu Burešovou čeká velký návrat do ZOO. Nebude to mít ale jednoduché
Zobrazit fotogalerii (6)
  |   zajímavost

Seriál ZOO se stal velmi populárním. Přispělo k tomu herecké obsazení. V hlavních rolích se představila Eva Burešová, Michaela Pecháčková, Robert Urban, Šimon Bilina nebo Michaela Petřeková. Jak to ale vypadá, nekonečný projekt z něj rozhodně nebude. Televize Prima prozradila na svých sociálních sítích, že počet dílů je přesně stanoven.

V seriálu ZOO se čeká na návrat Haďáka a Evy Burešové. Právě tyto dvě postavy divákům nejvíce chybí. Adam Hruška měl totiž krásný vztah se Sid, která se teď bez něj cítí ztracená. Dokonce políbila fotografa Filipa, což bude muset svému milovanému konečně přiznat.

Seriál ZOO je ve druhé polovině

Evu naopak čekají těžké časy. Petr v podání herce Roberta Urbana zřejmě neví, kde mu hlava stojí, a najde zalíbení ve své asistentce. Dokonce prý nestihl porod svého syna a z Viky se stala nešťastnice, která na všechno zůstala sama. Není divu, že se vrátí do Čech a nastěhuje se do svého starého bytu. Radostného návratu se tak nedočkáme, Viky čekají velké starosti. 

Ani ve Slunečné, kde hrála Burešová hlavní hrdinku Týnu Popelkovou, se nedočkala lehkého osudu. Musela překonat dokonce svatbu své životní lásky Janka Linharta v době, kdy čekala jeho dítě. Tvůrci mají zkrátka smysl pro drama. A teď byla prozrazena další podobnost. ZOO se dočká stejného počtu dílů, jako tomu bylo u Slunečné. Bude jich 160, což znamená, že už je seriál za svou polovinou. V úterý 14. 2. se diváci dočkají 88. dílu.

Sbalí Břéťa Elišku Krásnou?

Ještě však není všem příběhům konec! Albert konečně dostane za vyučenou a bude odvolán z funkce, dvojčata Izy a Tes se zamilovávají do bratrů za barem, Viky Janečková hlásí svůj velký návrat a Haďák by se snad konečně mohl vyslovit, a zpečetit tak svou nehynoucí lásku k Sid v podání Michaely Pecháčkové. 

Tak jednoduché to ale ještě nebude. A jak známe primácké seriály, určitě nás ještě čeká nějaká velká událost, která všem vyrazí dech. Bylo by přece divné, kdyby najednou bylo v ZOO vše sluníčkové, že? Tím spíš, že se v poslední době všechny páry rozpadají. Ale nikomu neušel Břeťův zájem o Elišku, která ztratila svého Roberta… Najde matka samoživitelka konečně své štěstí?

Zdroj: seriál ZOO, Instagram

KAM DÁL: Novinky ze ZOO: Albert vyhodí Sid. Stane se mu to osudným.