Silvestr 2023 slavných: Pomsta Hanychové? Nechala nebohou maminku doma

Má Žilková novou lásku? Josef Holomáč se kvůli ní rozvedl
Zobrazit fotogalerii (5)
  |   zajímavost

Konec roku 2023 se blíží, a tak i slavní přemýšlí, jak stráví poslední minuty! A zatímco Veronika Žilková se před Silvestrem z Alp vrátila zpátky do Česka, jiní na hory teprve prchají nebo odlétají za teplem. Jakub Štáfek do zahraničí zabalil celou rodinu, a dokonce se zdálo, že si tentokrát dopřáli let byznys třídou. Jak oslaví příchod nového roku další z řad slavných?

Herečka ze seriálu ZOO Veronika Žilková vzala na Vánoce celou rodinu lyžovat do Alp – až na dceru Agátu Hanychovou, která musela být v Česku a předat děti tatínkům, aby si s nimi také užili nějaké ty svátky. Překvapivě s sebou nevzala ani svého přítele Josefa Holomáče, což je možná důvod, proč se ještě před koncem roku vrátila domů. Silvestr tak oslaví doma v Praze.

Hanychová ale s rozbalováním dárků počkala, s maminkou Vánoce oslavila později a na Silvestra zabalila celou rodinu do Špindlu. Příchod roku si tak užije na svých milovaných horách.

Rodinná pohoda u Batulkové

Do Česka se na Vánoce vrátila také zpěvačka Tereza Kerndlová, která obvykle tráví většinu času ve španělské Esteponě. Zda zůstane i na Silvestra, je zatím otázkou, bílý sníh si však užívala plnými doušky. 

K teplu rodinného krbu se odebrala také Mariana Prachařová, která už tradičně tráví svátky u své maminky Dany Batulkové na statku v Kolodějích. Užívá si pohádky, dobré jídlo a společnost rodiny. I oslavy příchodu nového roku se ponesou v podobném duchu. V Čechách pravděpodobně zůstane také Leoš Mareš, kterého mezi svátky zaměstnal koncert Marie Rottrové. Ta termínem nahradila Michala Nesvadbu z Kouzelné školky, na jehož představení se neprodávaly vstupenky. 

Morávková v pracovním procesu

Hory a sníh si však užije hvězda Zlaté labutě Beáta Kaňoková, která mezi svátky nadšeně sdílela fotky z Pradědu. Sama je v očekávání druhého potomka s kameramanem Tomášem Kotasem, první dceru Juditu má s hercem Tomášem Havlínkem. V novém roce ji tak čeká spoustu radosti. Diváky pochopitelně nejvíc zajímá, zda se vrátí do Zlaté labutě. Vzhledem k tomu, že Nova oznámila, že třetí série bude tou poslední, na to možná ani nedojde. Kaňoková chtěla začít natáčet v květnu příštího roku, kdy bude dost pravděpodobně už dávno hotovo.

Pracovní svátky čekaly na Anetu Krejčíkovou, která se mezi rozbalováním dárků a chvílemi s dětmi musela postavit na divadelní prkna a odehrát hned několik představení. Velmi podobně to měla také Dana Morávková, která sotva dovařila večeři, už letěla na jeviště. Na nový rok si se svými chlapci ale jistě ráda přiťukne v pohodlí domova. 

Je libo domácí pohodu?

A doma zůstal také David Gránský ze seriálu ZOO, Míša Tomešová s rodinou nebo Patricie Pagáčová. Tu od nového roku čeká náročné natáčení seriálu Jedna rodina, kde ztvární sestřičku Olgu. Na Slovensko utekla Nikol Švantnerová s dcerou Miou, na Kanárské ostrovy pak oblíbení influenceři Dva tátové.

Zdá se, že tento rok budou u slavných poslední minuty starého roku přece jen poklidnější! A kdo by neměl program, může naladit ten televizní. Na Nově bude vládnout Sokol se silvestrovským dílem Na lovu a pořadem Tvoje tvář má známý hlas, na Primě Inkognito a na České televizi Všechnopárty. 

Zdroj: redakce, TV Nova, Instagram, Česká televize

KAM DÁL: Marek Lambora si na jaře vezme Zuzanu Kajnarovou. Občas zlobíme, přiznává herec.