Manžel hvězdy seriálu ZOO Tomeš odstoupil ze Survivoru. Zradilo ho zdraví

Míša a Roman Tomešovi jsou u diváků oblíbení
  |   osobnost

Letos to vypadá v Survivoru na plodný ročník! Zvěsti se šíří o Vašku Matějovském, Petru Švancarovi nebo Kateřině Kinderové alias Kundosaki. Mezi soutěžícími celebritami měl být také Roman Tomeš, manžel Michaely Tomešové, představitelky Adélky ze seriálu ZOO. Odvážně chtěl tak odletět na několik týdnů od rodiny, do cesty se mu ale postavily problémy se zdravím. Místo do reality show tak míří na operační sál. 

Fanoušci drsné reality show Survivor netrpělivě čekají na odtajnění letošních účastníků. Spekuluje se o představiteli Martina Kaliny ze seriálu O mě se neboj alias Vaška Matějovského, pokerové hráčce Barboře Mlejnkové, zápasnici Kundosaki, herečce Kateřině Krézlové nebo bývalém fotbalovém účastníkovi Petru Švancarovi.

Účast v Survivoru zhatila kýla

Roman Tomeš bude ale nakonec při plnění náročných úkolů chybět. Na svých sociálních sítích zveřejnil informaci, že se měl účastnit tříměsíčního projektu, kvůli zdraví ale své aktivity zrušil. Pro web Super.cz potvrdil, že se mělo jednat právě o Survivor. "Už bylo vše podepsané a natočené, ale pak přišla kýla. Takže musím na operaci," svěřil se Super.cz.

Jeho manželka Michaela momentálně září v seriálu ZOO jako Adélka, asistentka paní ředitelky Roklové. Společně vychovává dvojice dva syny, Kristiána a Jonáše. Před časem se objevily spekulace o krizi v jejich vztahu, kterou nepopírali. Byla jedním z důvodů jejich rozhodnutí účastnit se Výměny manželek, která je mnohdy až kontroverzní.

Muzika teď dostala zelenou

Manželé Tomešovi si ale tehdy získali srdce celé České republiky. Teď se rozhodl Roman otestovat svou odolnost a schopnost se na pár týdnů od jindy pevně semknuté rodiny odloučit. Osud tomu ale chtěl jinak. Tak to asi tak mělo zkrátka být!

"Sumíruju plány, vymýšlím, co budu dělat místo toho. Jinak je ale třeba brát věci tak, jak přicházejí. Vše má svůj důvod," zakončil Roman pozitivně svou úvahu. Hodlá se teď soustředit především na muziku.

Zdroj: Instagram, Super.cz, Expres.cz

KAM DÁL: Štěpán Kozub jako novodobý Menšík: Kvůli historkám o Láďovi s ním tchán nemluvil.