Britney Spears sdílela 11 nahých fotek. Vše stihla během jediné hodiny

Britney Spears děsí své fanoušky podivným chováním na sociální síti
  |   zajímavost

Slavná zpěvačka byla minulý rok zbavena opatrovnictví. Od té doby své fanoušky ale děsí podivnými příspěvky a videi na svém profilu na sociální síti. Mají strach o její psychické zdraví, podle celé řady z nich její chování zkrátka "není normální".

Slavná zpěvačka na svůj instagramový profil nasdílela více než 10 snímků, na kterých byla téměř nahá. Na většině z nich měla na sobě jen černo-modré tanga s leopardím potiskem. Dekolt si zakrývala pouze dlaněmi.

Na fotkách nejdříve pózovala vleže na břiše s pohledem upřeným přímo do fotoaparátu, na dalších snímcích ale s největší pravděpodobností chtěla ukázat ještě o něco více, a tak se převalila na bok, aby odhalila břicho. Se zakrytím dekoltu si na fotkách vypomohla i přidáním obrázků, konkrétně malých červených srdíček.

„Probudila jsem se v Londýně s kalhotkami z Caba!!!“ napsala pod první várku snímků zpěvačka. „Nejsem si jistá... čaj nebo káva??? Podepřela jsem si telefon knihou a dálkovým ovladačem, abych tohle nafotila,“ napsala pod dalších několik svůdných příspěvků.

Jako poslední přidala video složené hned z několika peprných póz.

Fanoušky příspěvky pořádně vyděsila. Zveřejnění tolika nahých fotek během jedné hodiny jim totiž přišlo hodně zvláštní. Začali mít pochybnosti o mentáním zdraví zpěvačky a dávali to jasně najevo v komentářích pod příspěvky.

„Co se to děje?“ objevilo se pod snímky.

„Tohle je fakt divné,“ napsala zmatená sledující.

„Tak ty se asi hodně nudíš...,“ napsal jeden z fanoušků

„Jsi v pořádku?“ ptala se vyděšená fanynka.

Nechyběly ani komentáře naznačující, že by její fanoušci mnohem více než hanbaté fotky ocenili nové písničky. Zpěvačka totiž nevydala ani jeden nový singl od roku 2016. Tehdy vydala své poslední album s názvem Glory.

 

 

 

Zdroj: Mirror

KAM DÁL: Heidi Klum se ukázala v bikinách. Vypadá na dvacet.

Klíčová slova: