Druhé Kukačky: Oblíbení hrdinové se brzy slétnou do jednoho hnízda

Seriál Kukačky je zpět. Druhá série přinese plno změn
  |   zajímavost

Úspěšný seriál Kukačky režiséra Bisera Archichteva přichází s pokračováním. Na nových 13 dílů druhé série se můžete těšit již 20. ledna 2023. Sestavu známých tváří doplní také nové postavy. Napínavé i humorné pokračování oblíbeného seriálu přinese spoustu zvratů!

Seriál Kukačky je emocemi nabitý příběh. Ve druhé řadě ještě více ukáže onemocnění jednoho z hlavních hrdinů, který trpí tzv. Aspergerovým syndromem.

Boj o klidné soužití

Kadlecovi a Holcovi se ve snaze, aby obě rodiny žily co nejblíže u sebe, rozhodnou přestěhovat. A to přímo naproti sobě. Takto se budou moci všichni vzájemně navštěvovat a zároveň mít oba svoje syny pod kontrolou.

Ve druhé sérii, která slibuje ještě napínavější děj než série první, se tak musí všichni členové vypořádat s rozdílnou výchovou, stylem života i povahami všech dospělých i dětí. Nové díly přinesou mnohá překvapení. Na televizních obrazovkách se vám nově představí Martin PísaříkJana Kolesárová nebo Lucie Žáčková.

Co jste viděli v minulých dílech

V první sérii rodinného seriálu jste se seznámili s rodinou Kadleců a Holcových. Přestože se páry vzájemně neznaly, život je svedl dohromady. V porodnici totiž došlo k záměně jejich dětí. Zjištění pravdy dovedlo všechny do velmi složité situace, ze které však chvílemi vznikají (pro dobro diváka) humorné momenty. Na scéně se znovu objeví Sabina Remundová, David Novotný, Marek Adamczyk a Marta Dancingerová, stejně tak dětští herci Viktor Sekanina a Theo Schaefer.

Jak se však vyrovnat s tím, že vaše dítě není ve skutečnosti vaše? A nebo naopak je, protože jste ho právě vy vychovali? Přesně takové otázky si kladou rodiče malého Jakuba a Tomáše. S touto složitou a neobvyklou situací se obě rodiny snaží vyrovnat po svém. Co bude následovat po rozuzlení záhady, kdo za záměnou Jakuba a Tomáše skutečně stojí? To ukáže druhá série.

Na televizní seriál se můžete těšit již 20. 1. 2023.

Zdroje: Česká televize

KAM DÁL: Seriál O mě se neboj sklidil velký úspěch. Nova uvažuje o pokračování, Pavel má dál dělat problémy.