Madonna oslavila své 64. narozeniny "francouzáky"

Madonna se na oslavě svých narozenin líbala se dvěma ženami
  |   zajímavost

Kdo by si myslel, že se královna skandálů s přibývajícím věkem zklidní, by byl na velkém omylu. Madonna totiž umí pořádně šokovat i po šedesátce, a to nejen odvážnými snímky. Na oslavě svých narozenin totiž udělala něco nečekaného.

Královna popu na své narozeninové oslavě všem připomněla jeden ikonický moment z roku 2003. Tehdy na jevišti VMA políbila zpěvačku Britney Spears.

Madonna totiž na svůj profil na sociální síti sdílela video, které zobrazovalo, jak se během oslavy jejích 64. narozenin na zadní sedačce auta líbá se dvěma ženami. „Francouzák s mými bokovkami,“ napsala pod příspěvek.

Mimo schopnost šokovat ji ale neopustil ani vytříbený vkus. Na sobě měla krásné letní šaty, které doplnila stříbrnými doplňky, modrým kloboukem a ladícími lodičkami. Na videu totiž nechyběla ani krátká ukázka jejího outfitu těsně předtím, než nasedla do auta.

V Itálii ale neslavila jediná, o oslavu se totiž podělila se svým nejstarším synem Roccem, který oslavil 22. narozeniny. Zpěvačka mu na svém profilu na sociální síti nezapomněla popřát hned pod příspěvkem, který zobrazoval, jak spolu slaví s kouskem dortu a sklenkou vína.

„Od jednoho lva k druhému! Všechno nejlepší k narozeninám, Rocco,“ napsala zpěvačka hitu Like a Virgin pod snímek.

Na sérii zveřejněných snímků bylo patrné, že do Itálie přijela oslavovat narozeniny Rocca a Madonny téměř celá jejich rodina. Zpěvačky dvojčata Estere a Stela (9) byly přítomny i při krájení dortu, který byl zhotovený ve formě realistického hnědého kufříku s iniciály RC.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

 

Zdroj: Page Six

KAM DÁL: Eva Decastelo se ukázala tak, jak ji pánbůh stvořil.

Klíčová slova: