Tom Hanks nemůže ovládat třes. Prozradil ho výstup na jevišti

Někteří fanoušci se bojí, že Tom Hanks trpí Parkinsonovou chorobou
  |   zajímavost

Fanoušci se bojí o zdraví hvězdného herce Toma Hankse, zpozorovali totiž, že není schopný ovládat třes ruky. Prý se o to při svém nedávném proslovu viditelně pokusil, ale bohužel to nezvládl. Lidé začínají spekulovat o zdravotním stavu hvězdy.

Tom Hanks (65) vystoupil na začátku měsíce na jevišti v australském Sydney, kde se konala premiéra filmu, ve kterém si zahrál manažera legendárního zpěváka. Šlo o životopisný snímek o Elvisovi od Baze Luhrmanna.

„Na světě není lepší místo pro natáčení filmu než právě tady na Zlatém pobřeží,“ začal se svým proslovem.

"Natáčel jsem filmy v Maroku, Los Angeles, New Yorku, Seattlu a Berlíně. Žádné z těch míst ale nemá to, co Zlaté pobřeží, a to je co? Dvě slova. Žádné z nich nemá Dana Murphyho," pokračoval. Několik vět po začátku proslovu ale jeho pravá ruka, kterou držel mikrofon, prozradila, že má s největší pravděpodobností nějaké zdravotní problémy. Ruka se mu začala třást a dokonce bylo i jasně vidět, že zpěvák není schopný třes zastavit.

Nakonec pod pravou ruku svírající mikrofon umístil tu levou, aby třes zmírnil  a pokračoval ve svém monologu.

„Naprosto jsme si to tu s vámi užili. Na lidech žijících na Zlatém pobřeží je něco speciálního. Něco je nutí neustále chodit se sebevědomým výrazem ve tváři a my jsme toho mohli být na nějaký čas součástí. To sebevědomí se projevilo i ve filmu samotném, stejně jako radost a chuť do života,“ dojal zpěvák fanoušky.

„V Bazi Luhrmannovi máte úžasného zlatého syna, který miluje Austrálii více než klokani, a dokonce i více než Dan Murphy,“ dodal.

Poté, co se záběry ze slavnostního večera rozšířily po sociálních sítích  začali fanoušci okamžitě spekulovat o zdravotním stavu herecké hvězdy.

„Vypadá to, že poslední dobou hodně i zestárnul a zhubnul,“ objevilo se na sociálních sítích.

„Miluju Toma Hankse. Nadávno jsem ho viděla v nějakém filmu. Doufám, že je v pořádku,“ objevilo se pod jedním z příspěvků.

„Já si myslím, že má Parkinsonovu chorobu,“ napsal fanoušek.

„On je ale diabetik, tohle se děje mojí mámě, když má nízkou hladinu cukru v krvi, určitě mu nic není,“ oponoval další.

Někteří lidé se domnívali, že většina účastníků online diskuze o zdraví herce dělá z komára velblouda.

„To je jen adrenalin a nervy!“ objevilo se v komentářích.

 

Zdroj: Mirror, Daily Mail

KAM DÁL: Jennifer Lopez jako chytrá horákyně. Na premiéru dorazila oblečená neoblečená

Klíčová slova: