Děsivý trend na sociálních sítích: Mrtvoly v hotelových pokojích

Ustlání postele klasickým způsobem je, zdá se, minulostí
  |   zajímavost

Na sociální síti TikTok vznikají nové trendy snad každý den, některé z nich se ale trochu vymykají kontrole. Do této kategorie patří mimo jiné i trend "mrtvol v hotelových pokojích". Sociální síť čelí kritice.

Gregers Federspiel (18) je velmi oblíbeným uživatelem této sociální sítě z Dánska. Je považován za zakladatele nevkusného trendu.

Jeho video, které mělo být pouze nevinným šprýmem, se stalo hitem internetu a nasbíralo několik desítek milionů zhlédnutí. Jeho příspěvkem se okamžitě nechali inspirovat i další uživatelé sociální sítě a mrtvolný trend byl na světě.

Mladík si své sledující získal převážně příspěvky o fotbalu, sem tam ale na svůj online profil sdílí i nějaký ten vtípek.

Nedávno sdílel video, ve kterém zachytil jeho povedenou srandičku, kterou po sobě zanechal v hotelovém pokoji. Mladík totiž naskládal polštáře v pokoji na sebe tak, aby z nich utvořil dvě podlouhlé hromádky, a poté je přikryl dekami. Nakonec na vrchní části hromádek vymodeloval z polštářů za pomocí provázku tvar podobný lidské hlavě. Jeho konečný výtvor zkrátka vypadal jako dvě mrtvá těla ležící v márnici.

„Tak takhle my opouštíme hotel...,“ napsal pod příspěvek. Na videu bylo vidět, jak z hotelového pokoje, který nyní obývaly dvě polštářové mrtvoly, odchází a nechává za sebou pokojským pracujícím v zařízení nevhodné překvapení.

Někteří sledující, kteří na video narazili, ocenili mladíkův zvláštní smysl pro humor, pod příspěvkem se ale ozvaly také stovky rozčilených hotelových pracovníků, kterým jeho šprým rozhodně vtipný nepřišel.

Údajně jen obyčejným tvrdě pracujícím lidem zbytečně přidělává práci a dělá zbytečný povyk. Desítky pokojských pod příspěvkem prosilo sledující mladíka, aby jeho "povedený kousek" neopakovali, jejich přání ale, zdá se, vyslyšeno nebylo.

Na sociální síti se totiž zanedlouho objevili i další uživatelé, kteří se v hotelovém pokoji zabavili podobným způsobem.

„My musíme zavolat manažera, ten zavolá policii a člověk, který má pokoj po vás, bude muset na své ubytování čekat,“ napsal jeden z naštvaných hotelových pracovníků do prostoru pro komentáře, aby zdůraznil, jaké má tento tiktokový vtípek důsledky.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Muž našel na zahradě něco neuvěřitelného. Pod trávníkem mu ležel desítky metrů dlouhý obr.

Klíčová slova: