Frantovi v Ulici teče do bot. Přijde kvůli nevěře s matkou svého dítěte o všechno?

František přiznal Báře nevěru se Skyler
Zobrazit fotogalerii (5)
  |   zajímavost

Příběh Františka Hrubého v Ulici, kterého již od dětství hraje Matyáš Valenta, se zamotal natolik, že nyní sám chlapec neví, kam dřív skočit. Jeho úlet se Skyler Báru ranil tak, že se rozhodla okamžitě odejít. Jak se bude děj kolem Franty a jeho dvou žen vyvíjet dál? 

František se už před lety stal otcem malého Chrise. Tehdy měl ještě před maturitou, ale zdálo se, že i tak se mu podaří vybudovat se svou holandskou láskou Skyler pro syna klidné zázemí. Jenže brzy bylo všechno jinak. Skyler se odstěhovala zpátky k rodičům a otcovství na dálku není něco, co by se dalo jen tak jednoduše ve dvaceti letech zvládnout. Navíc si Skyler našla v Amsterdamu nového partnera, a tak Františkovi nezbylo nic jiného, než zdálky sledovat, jak jeho syn vyrůstá bez něj. 

Skyler se postarala o konec lásky s Bárou

Skyler je ale živel, který se klidně nečekaně objeví a rozboří vše, co dosud fungovalo a co Franta v poslední době vybudoval. Ještě nedávno žil František spokojeně se svojí láskou Bárou, jejíž roli autoři seriálu svěřili Elišce Bašusové. Na podzim se ale do děje znovu vložila Skyler a hned bylo jasné, že to nebude jen tak. František k ní stále – i přes všechny problémy, které mu to přináší – něco cítí. Velkou motivací je pro něj i vědomí, že by mohl být se svým synem. Jenže Skyler je zkrátka Skyler a vyjít s ní není vůbec jednoduché. 

František podvedl Báru

I když samozřejmě tušil, že mu to nemůže jen tak projít, neodolal František zvláštnímu kouzlu své holandské expřítelkyně a Báru s ní podvedl. A ne jednou. Skyler je živel, a tak na sebe provalení nevěry nenechalo dlouho čekat. Když ta horká chvíle nastala, Bára to vyřešila po svém. Nijak dlouho se nerozmýšlela, sbalila kufry a odstěhovala se zpět k rodičům, i když – jak doufá – jen dočasně, než si najde vlastní bydlení. Přece jen nechce ve svém věku bydlet v jednom pokoji s mladším bratrem. František zůstal na svoje problémy sám. V nelehké situaci se mu snaží pomáhat Anička (Ljuba Krbová) a k Frantově nepříliš velké radosti dokonce i Miloš Knobloch v nepřekonatelném podání Jiřího Štrébla.  

Jak tohle může dopadnout? 

František se rozhodl. Jak to ale vidí Skyler, která namísto toho, aby dovolila Chrisovi trávit čas s tátou, ho odvezla na hory? František to vnímá jako zradu a bezohlednost a určitě má pravdu. A to ještě netuší, jak se Skyler zachová, až jí prozradí, jak dopadl jeho vztah s Bárou. Co udělá Skyler? Vrátí se k Frantovi a dokáží ti dva spolu žít jako rodina? To by jistě zajímalo i Aničku Liškovou, která Františkovi fandí, i když se snaží nechat rozhodnutí na něm samotném. Je ale přece jen babičkou malého Chrise, a tak má ke Skyler o něco blíž než k Báře. Může vše dopadnut tak, aby alespoň někteří aktéři tohoto zdánlivě beznadějně rozehraného příběhu byli spokojeni? To se dozvíme v dalších dílech!

Zdroj: TV Nova

KAM DÁL: Babišova manželka Monika: Ztrápená žena, která podléhá trendům Pařížské ulice.