Krutá pomsta drzé cestující: Žena si své chování příště rozmyslí

Žena nalepila drzé spolucestující do vlasů žvýkačku
  |   zajímavost

Spolucestující ve vlaku, autobusu či letadle nám mohou z cesty na dovolenou udělat peklo na zemi. Své o tom ví i mladá žena, před kterou si na palubě letadla sedla blondýnka s dlouhými vlasy, které si hodila přes sedadlo. Nejspíše to ale udělala naposled.

Před mladou ženu si sedla cestující, která při cestě letadlem evidentně dbala pouze na své vlastní pohodlí a bylo jí úplně jedno, že znepříjemňuje let ostatním pasažérům.

Své dlouhé vlasy si totiž přehodila přes sedadlo, na kterém byla umístěna obrazovka určená pro cestující, která seděla hned za ní. Znemožňovala jí tak po dobu letu sledovat filmy a kontrolovat trasu letadla.

Žena si ale drzé chování její spolucestující líbit nenechala. Rožvýkala hned několik žvýkaček, ze kterých následně uhnětla kouli a nalepila ji neomalené blondýnce do vlasů. Celé drama se jednomu z cestujících podařilo zachytit na video, které poté sdílel na sociální síti. Nakonec rozzuřená žena vlasy, které jí zakrývaly displej obrazovky, ještě namočila do kávy.

Nakonec cestující na přední sedačce zaregistrovala, že se její chování neobešlo bez reakce, a naštvaně odešla ze svého místa pryč směrem k přední části paluby letadla.

V prostoru pro komentáře se objevila celá řada nejrůznějších reakcí. Některé podporovaly žvýkačkovou odplatu, jiným se zdála přehnaná.

Někteří sledující pod video napsali, že ji žena na její chování měla nejdříve slušně upozornit. Další jim ale odpověděli, že přesně taková konverzace celé situaci s největší pravděpodobností předcházela, jen to není součástí videa. Soudili tak z chování blondýny.

Poté, co jí cestující sedící za ní přehodila vlasy zpět dopředu, si je totiž blonďatá dívka přehodila zpět a to se opakovalo dokonce hned několikrát za sebou. Bylo tedy jasné, že jí fakt, že je její chování ostatním nepříjemné, příliš nezajímá.

 

Zdroj: Mirror, YouTube/Sky News Australia

KAM DÁL: Holubí mafie: Opeřenci se chladnokrevně zbavili svého druha, vše se podařilo natočit.

Klíčová slova: