Muž chtěl ušetřit za zubaře. Dopadlo to ale katastrofou

Muž s novými zuby ani nemohl dovřít ústa (ilustrační foto)
  |   zajímavost

Mladík chtěl mít krásný americký úsměv, ale zkrátka se mu za něj nechtělo tolik platit. Rozhodl se tedy, že na nových zubech ušetří, to ale neměl dělat. S výsledkem se pochlubil na sociálních sítích a vysloužil si pořádnou dávku posměchu.

Owen McConell chtěl ušetřit za kompletní předělávku zubů, jeho cílem bylo mít pověstný americký úsměv, ale levně. To bylo nejspíš jedno z těch nejhorších rozhodnutí, které kdy udělal.

Za nové zuby totiž ani tímto způsobem nezaplatil zanedbatelnou částu, rozhodně to ale nestálo zato. Nový úsměv ho sice stál něco přes 10 000 korun, což je v porovnání s původní cenou procedury, která dosahuje statisíců, téměř zadarmo. Nakonec ale litoval, že svých deset tisíc raději neutratil jinak. Jeho nové zuby byly sice bílé jako perličky, nastal ale jiný problém.

Owen si místo drahé a permanentní procedury zakoupil nasazovací verzi zubů. Nejdříve je údajně zkoušel nosit jen na spodní řadě zubů a neměl s tím žádný problém. Ten nastal až ve chvíli, kdy si na zuby dal obě násady. Byly totiž pro jeho ústa příliš velké. Owen tak vypadal směšně a dokonce téměř ani nemohl dovřít ústa.

Na sociálních sítích hledal pochopení, dostalo se mu ale jen krutých vtípků.

„Přijdou vám normální? Podívejte se! Vždyť to vypadá, jako kdybych měl předkus,“ napsal k videu.

Po zhlédnutí videa prostor pod příspěvkem zaplavily komentáře, které Owena přirovnávaly ke koním. „Ten by se s těmi zuby mohl přihlásit na dostihy,“ napsal jeden sledující. „S takovými zuby by mohl žvýkat jablko přes poštovní schránku,“ napsal další.

Někteří fanoušci ale byli ještě kreativnější a přirovnávali zoufalého Owena k legendárnímu Freddymu Mercurymu.

„Freddy Mercury, jsi to ty?“ objevilo se pod videem.

Muž nakonec sdílením videa, ve kterém ukazuje, jak násady na zuby reálně vypadají, způsobil značný rozruch. Dokonce se problém dostal až ke společnosti, od které si násady koupil, a ta mu zaslala nový pár mnohem dražších násad na zuby zdarma. Nakonec měl tedy jeho příběh přece jen šťastný konec.

 

@owenmcconnell59 #clipinveneers #teeth #lfl #fyp #fff ♬ original sound - owen mcconnell

 

 

KAM DÁL: Pár se vydal do opuštěného domu. Objevili poklad se smutným příběhem.

Klíčová slova: