Muž šokoval dárkem pro bývalou přítelkyni

Muž své bývalé přítelkyni zaplatil hypotéku
  |   zajímavost

Mladík pro svou bývalou přítelkyni připravil nečekané překvapení. Se svým štědrým dárkem se pochlubil na sociální síti. Jeho fanoušci měli problém uvěřit tomu, že něco takového skutečně udělal.

 

Shaun Nyland natočil reakci své bývalé přítelkyně Cat na jeho štědrý dárek. Pár spolu prožil dlouhých 7 let a dokonce spolu mají i tříletého syna. Po několika neúspěšných pokusech o záchranu jejich vztahu se ale letos v dubnu rozhodli rozejít. To ale pro Shauna očividně neznamená, že by měl svou bývalou přítelkyni přestat zahrnovat dárky.

Video, na kterém zdokumentoval, jaké překvapení si pro Cat připravil a její reakci, vidělo více než 4 miliony lidí. Video začínalo záběrem na Shauna, který se usmíval od ucha k uchu a v ruce držel klíčky.

V momentě, kdy ho Cat uviděla, se ho zeptala, k čemu klíče patří. Shaun ale ještě nechtěl prozradit, o co přesně jde, a odpověděl jen, že chce, aby měla ty nejlepší narozeniny v životě, dokonce i odůvodnil proč.

„Já vím, že už spolu nejsme, ale já jsem na tebe hrozně pyšný. Jsi ta nejlepší máma. Chtěl jsem ti udělat radost,“ řekl Shaun své bývalé přítelkyni na videu.

„Zavolal jsem do banky a zaplatil jsem celou tvoji hypotéku. Tak tenhle dům je teď tvůj,“ oznámil jí.

Cat si nejdříve myslela, že si z ní její bývalý utahuje, a odmítala věřit tomu, že by pro ni něco takového skutečně udělal.

„Přísahám, že je to pravda. Tenhle dům je jen a jen tvůj,“ snažil se ji přesvědčit Shaun, což se mu nakonec podařilo.

„Klobouk dolů, to je pravý gentleman. Takhle se to dělá,“ napsal jeden ze sledujících.

Ne všichni ale byli ze štědrého gesta tak nadšeni. Pod příspěvkem se objevilo i několik komentářů naznačujících, že si měl tenhle krok pořádně rozmyslet vzhledem k tomu, že už spolu s Cat ani netvoří pár.

Mladým rodičům to ale jejich společnou radost nezkazilo.

 

@shaun.nyland I paid off my ex girlfriends mortgage. She deserves it. #ex #parents #birthday ♬ Home - Edith Whiskers

 

 

KAM DÁL: Dívku v nesnázích zachránil jednoduchý signál rukou. Může se hodit každému.

Klíčová slova: